Рабіновича заблокували в Facebook після спростування новини про обмін полоненими

Акаунт народного депутата України, співголови фракції “Опозиційна платформа – За життя” Вадима Рабіновича в соціальній мережі Facebook заблоковано на 30 днів після публікації, у якій він спростовував обмін полоненими, який нібито відбувся між Україною і РФ.

Про це повідомляє ZIK  з посиланням на помічника Рабіновича, журналіста Володимира Кацмана на своїй сторінці в Facebook

“Повідомляю, що після публікації на своєму акаунті в Facebook спростування деяких повідомлень про нібито  обмін полоненими, що вже відбувся, і їхій приліт у Київ, Fb-сторінка народного депутата України, співголови фракції “Опозиційна платформа – За життя” Вадима Рабіновича заблокована без пояснень на 30 днів”, – зазначив журналіст.

При цьому Кацман також повідомив, що “спроби розібратися з причиною такого дивного рішення робляться постійно, але поки до конкретного результату не привели. Ось пост Вадима Рабіновича, який, судячи з усього, став причиною блокування”.
Він процитував допис Рабіновича, після якого пішло блокування:
“Про звільнення наших полонених:
1. На жаль, брехня.
2. Благаю: менше пи..ть, якщо хочете результату.
3. Не втрачайте надію – усе буде добре”.
Там же журналіст розмістив відео Рабіновича, який розповідає, що везе комусь у подарунок “спеціально підкопчене на диму полтавське сало і український чорний хліб”, однак не вказав, кому призначається цей подарунок, пообіцявши повідомити про це пізніше.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини