“Моя дружина поважає Україну” – Нетаньягу про скандал з хлібом-сіллю

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що його дружина поважає Україну і саме тому вона прибула в Київ у жовто-блакитному одязі.

Про це Нетаньягу заявив у відеозверненні під заголовком “Чули про хліб?”, оприлюдненому в Facebook.

“Я перебуваю в Україні з історичним візитом, проте навряд чи моя поїздка отримала би настільки широке висвітлення в ЗМІ, якби не інцидент з хлібом-сіллю. Сара прибула у Київ, одягнена в жовте і блакитне, національні українські кольори, саме для того, щоб виказати свою повагу до цієї країни”, – заявив він.

За словами Нетаньягу, під час візиту було вирішено чимало важливих питань.

“Якщо ви хочете знати про суть візиту, можу розповісти вам, що ми з українцями уклали угоду про вільну торгівлю, досягли домовленості про відкриття представництва України в Єрусалимі і вирішили чимало важливих питань”, – додав прем’єр.

Посол Ізраїлю в Україні Йоель Ліон також обговорив з головою Офісу президента України сьогоднішній інцидент з кинутим на землю хлібом.

“Тільки що розмовляв з керівником канцелярії президента Андрієм Богданом, він сказав мені, що інцидент з хлібом був абсолютно ненавмисним і неважливим і, звичайно, не вартим уваги з боку ЗМІ”, – написав Ліон.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини