“Більшість українців досі цього не зрозуміли!”: Віталій Портніков розкритикував українців за підтримку Зеленського і “Слуги народу”

Публіцист Віталій Портников “вибухнув” через скандал навколо майбутнього нардепа від “Слуги народу” Максима Бужанського, який образив журналістку.

Він записав окреме відео, в якому також розкритикував українців, які підтримали на виборах Володимира Зеленського та його політичну силу.

За його словами, в Україні відбувся “охлократичний переворот, який був влаштований олігархічними колами і певними представниками політичної еліти, які сподіваються за короткий час використати ті ресурси, які залишилися в країні”.

“Не варто дивуватися, що такий охлократичний переворот підтримала більшість українського населення. Більшість ще кілька десятиліть тому підтримало владу інших охлократів – комуністів. І не усвідомлювала, як розвивається цивілізований світ. Можна сказати, що більшість наших співвітчизників досі цього не усвідомлює. Наше з вами завдання – робити все, щоб вони потрапили в цей цивілізований світ. Навіть якщо їм доведеться гірко розплатитися за участь в цьому охлократичному перевороті”, – заявив Портников.

“Потрібно не боятися представників охлократії, які потрапляють в парламент або президентський офіс. Вони не зможуть управляти країною. Їхнє правління все одно закінчиться крахом. Охлократія не може бути дорогою до кращого”, – вважає він.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини