“Нічого не змінюється”: Лоліта образилася за Повалій і висловила “фе” Зеленському

Співачка Лоліта, яка дуже раділа перемозі шоумена Володимира Зеленського на президентських виборах, уже встигла в ньому розчаруватися.

Про це повідомляє Таблоїд

Гнівний коментар зірка лишила під дописом своєї колеги Таїсії Повалій, чий запланований на грудень сольник у Палаці “Україна” опинився під загрозою.

Лоліта, яка сподівалася, що тепер до України пускатимуть усіх “заборонених” артистів, зокрема її, заявила, що “нічого не змінюється”.

 

Лоліта покладала великі надії на президента Зеленського

У своєму Instagram Повалій, яка стверджує, що не виступала в окупованому Криму, попросила підтримки в своїх фанів. Як написала співачка, у Палаці “Україна”, з яким її менеджмент досі так і не підписав угоди, заявили, що “люди не зрозуміють” її рішення дати концерт.

Таїсія закликала всіх, хто хоче, щоби вона “продовжувала нести світло” і співати для людей, поставити лайк під її дописом. Для ліпшого ефекту артистка навіть використала добре впізнаваний хештег “зробімо це разом”, але російською мовою.

А от Лоліта засумнівалася в тім, що Зеленський простягне руку підтримки її колезі.
 

Лише у квітні Лоліта була налаштована набагато оптимістичніше. Після перемоги “Володі” вона записала бадьоре відео для свого Instagram.

“Ну все, я вже вилітаю до Києва. Я гадаю, зараз дорога буде відкрита мені, всім артистам, усім діячам культури, бо ми всі знімалися в проектах у Зеленського”, – оголосила вона.

Лоліта підкреслила, що всі “розраховують на шматочок пиріжка”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини