“Ж*па ти…”: мер Дніпра принизив “слугу народу” Дубинського

Мер Дніпра Борис Філатов влаштував «розбірки» з журналістом в соціальній мережі

Причому Філатов абсолютно не соромився у виразах, забезпечивши свої погрози добірною нецензурною лексикою – пише Політека

Жертвою скандального міського голови став журналіст Олександр Дубінський. Саме на нього обрушився просто потік лихослів’я. Скріншот «культурної бесіди» Бориса Філатова і Дубинського опублікував сам журналіст на своїй телеграм-каналі Dubinsky.pro.

«Тут заходів Дніпра вирішив мені трохи поугрожать за публікації в ФБ. Нервовий став якийсь», – прокоментував скрін журналіст.

Через що Філатов пішов у рознос, невідомо. Але одна його нецензурна лайка в соціальній мережі каже про нього багато.

«Ж*па, ти пиз*і, пиз*і. Я почекаю. Якщо ти об*ос, відпустив бороду, то це не означає, що став чоловіком і людиною», – накинувся Борис Філатов на Дубинського. Він також чи похвалився, то чи пригрозив, що у нього хороша пам’ять.

Дубинський відповів меру: «Борис Альбертович, пам’ять Вам обов’язково стане в нагоді на допитах. Бережіть її. І не будьте ж таким вразливим при таких обсягах освоєння бюджетних коштів».

Варто зазначити, що інтернет-користувачі були в шоці від того, що мер міста-мільйонника матюкається в Facebook.

«А я думав Боря розумніший і повоспітаннее… виявляється, немає», «А ви як схудли, так і словниковий запас поскуднел», – прокоментували загрози Дубинському українці.

Як ми писали раніше, мер Дніпра Борис Філатов не до кінця чесний з народом, який йому довірив місто. Національне агентство по запобігання корупції за результатами перевірок виявило невідповідності в його.

Відзначається, що мер Дніпра в деклараціях за 2016 і 2017 роки не вніс інформацію про земельну ділянку, мотоциклі і судні. Він також не вказав будинок, який належить його дружині.

«Крім того зазначив недостовірні відомості про джерело і розмірі власного доходу і доходу дружини. Загальна сума недостовірних відомостей у деклараціях за 2016 і 2017 роки становить понад 485 тисяч гривень і 519 тисяч гривень відповідно», – йдеться в повідомленні прес-центру відомства.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини