“Домовився із зеленими”: глава митниці влаштував тотальний рознос через контрабанду

Новопризначений голова Державної митної служби України (ДМС) Максим Нефьодов пропонує повідомляти йому особисто про вимагання, “договорняки” або прихований бізнес митників.

Про це він повідомляє ОБОЗРЕВАТЕЛЬ з посиланням на Facebook.

Зокрема він закликав писати йому у соцмережі, якщо хтось із працівників митниці вимагатиме хабар.

“Якщо хтось бігає по регіонах і розповідає, що треба збирати гроші Нефьодову – це шахраї. Здавайте їх мені. Якщо хтось каже, що “домовився із зеленими і тепер стежить за розмитненням” – це мутанти. Здавайте їх Oleksiy Honcharuk (глава Офісу президента Олексій Гончарук. – Ред.), David Braun (кандидат на посаду глави фракції “Слуга народу” Давид Арахамія)”, – написав Нефьодов.

Він також попередив працівників митниці. “Якщо хтось із моїх нових підлеглих думає, що їхній бізнес якось від мене сховається – ви помиляєтеся. Це лише питання часу”, – наголосив Нефьодов.

Крім того,він звернувся і до представників влади: “Якщо хтось митникам дзвонить із будь-яких органів з “порадами” кого і як розмитнювати – тепер ми живемо по-новому і ці поради йдуть лісом. Колеги, я безальтернативно очікую від вас відповіді “вибачте, тепер це не працює звертайтеся до свого керівництва, нехай вони набирають голову Держмитслужби”. Якщо хтось буде розмитнювати за командами інших людей – буде звільнений. Якщо хтось на вас тисне – пишіть мені прямо”.

НВ вважає, що я дуже впливова людина. Скористаюсь цим, аби вплинути на вас і розповсюдити меседж:- якщо у вас митниця…

Gepostet von Max Nefyodov am Donnerstag, 15. August 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини