Бази відпочинку поблизу Львова: ціни та умови 2019

Якщо поїхати у Карпати цього літа ніяк не вдається, це ще не означає, що слід відмовлятися від релаксу на природі.

Навколо Львова є чимало райських куточків, де можна приємно і з користю провести час. Тож збирайте компанію, маринуйте м’ясо і –вперед. Найкращі бази відпочинку на природі неподалік Львова і їхні ціни підкаже VG Львів.

Озерний край

Бази відпочинку поблизу Львова: Озерний край
“Озерний край” – ідеальне місце для відпочинку біля води.
База відпочинку “Озерний Край” розташована неподалік Пустомит. Ця місцина зусібіч оточена ставками, тому нагадує затишний острівець. Для відпочинку тут облаштовані альтанки, в яких можна на свіжому повітрі дуже гарно провести вечір, а то й увесь день. Є ресторан із “морським ” залом і великим банкетним залом на 300 осіб, дитячий ресторан “Буратіно”. До послуг гостей також тренажерний зал і сауна. “Родзинка” бази відпочинку – озеро з піщаним пляжем. Шанувальники риболовлі можуть спробувати упіймати коропа або щуку. Кажуть, їх тут чимало.

А якщо захочете залишитись тут на  декілька днів – до ваших  послуг готель.

Оренда альтанки з мангалом – від 400 грн. Оренда мангалу – 50 грн. Риболовля щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі, а також у державні свята – 50 грн (вхід). За улов  доведеться доплатити окремо (короп – 65 грн за кілограм, щука – 95 грн за кілограм).

Двомісний номер у готелі – від 400 гривень.

Телефон: 067 6767 770

Адреса: вулиця Ставкова, 60, місто Пустомити

Бухта Вікінгів

Бази відпочинку поблизу Львова: Бухта Вікінгів
“Бухта Вікінгів” – релакс для душі і тіла.
“Бухта вікінгів” розташована в заповідному урочищі Старосельського лісництва, яке знаходиться за 12 кілометрів від  кільцевої дороги в напрямку Бібрки. Відпочинковий комплекс “захований” серед вкритих лісами пагорбів. Лише 20 хвилин на авто – і ви потрапляєте в маленькі Карпати.

На території є SPA-комплекс, готель, ресторан, баня і численні розваги для малечі і дорослих. Серед них – пляж з дитячим містечком та надувними атракціонами; катання на човнах та катамарані; риболовля, пейнтбол, стендова стрільба в тирі з АКМ та зі штурмової гвинтівки; футбол, волейбол, теніс, хокей на роликах, більярд, настільний теніс, петанк. Є мотузковий парк, траси трьох рівнів складності – від найпростішого до екстремального. Нові враження подарують також два зіп-лайни над озером довжиною 400 метрів. Діє прокат велосипедів, роликів, човнів, веломобілів.

Вхід на пляж (купання в озері, міні-гірка, дитяче містечко “Ketler”, душ, туалет) – 200 гривень з людини, оренда альтанки – від 400 гривень, прокат човна або катамарана –від 200 гривень, прогулянки на конях – від 400 гривень.

Двомісний номер у готелі – від 1600 гривень.

Телефон: 067 5125 555

Адреса: вулиця Лісова 14, Старе село (12 км від Львова у напрямку Бібрки, траса Н09)

Джем

Бази відпочинку поблизу Львова: Джем
“Джем”, село Раковець.
У мальовничому передмісті Львова, усього лише за 21 кілометр від міської метушні, розташований затишний готельно-ресторанний відпочинковий комплекс “Джем”. Для поціновувачів здорового відпочинку у SРА-зоні діють фінська сауна, римська парна і російська баня. Є басейн та кімната відпочинку. На території готелю працює цілодобий  ресторан.

Також до послуг гостей відпочинкового комплексу “Джем”: альтанки, дитячий майданчик і настільні ігри. У вихідні і святкові дні – “жива” музика.

Додамо, що неподалік від готелю знаходиться цілюще джерело, до якого з’їжджаються туристи з усієї України.

Двомісний номер у готелі – від 400 гривень.

Телефон:  067 8088 688

Адреса: село Раковець (17 кілометрів від Львова)

Грант Резорт

Бази відпочинку поблизу Львова: Грант Резорт
“Грант Резорт”, Басівка.
Готельно-відпочинковий комплекс “Гранд-Резорт” розташований серед  лісу. До послуг відвідувачів – озерце з піщаним пляжем, дитячий майданчик,  готельні номери різних категорій та сім окремих котеджів. До послуг гостей сауна. Шанувальники свіжої рибки зможуть порибалити і власноруч приготувати улов.

Відпочинок на березі озера комплексу “Гранд-Резорт” у будні дні обійдеться у 40 гривень з людини, у вихідні та світкові  – 80 гривень. Вартість двох годин у сауні – 500 гривень, кожна наступна година – 250 гривень.

Двомісний номер – від 250 гривень.

Телефон: 050 3306 382

Адреса: Пустомитівський район, село Басівка

Козацька Рада

Бази відпочинку поблизу Львова: Козацька Рада
“Козацька Рада” – місце, де можна відпочити, засмагнути і порибалити.
У двох кілометрах від Львова розташувався відпочинковий комплекс “Козацька Рада”. Особливістю цього відпочинкового комплексу є те, що тут завжди можна  порибалити. Заборонена лише нічна риболовля.

Також до послуг  гостей – ресторан “Панорама-паб”, альтанки з мангалами, лазня.

Оренда альтанки – від 350 гривень

Телефон: 067 3710 034

Адреса: село Сокільники, вулиця Дубівка, 1а

Древній Град

Бази відпочинку поблизу Львова: Древній Град

“Древній Град” – запорука казкового відпочинку.
Це єдиний   парк-готель на території Західної України, виконаний у стилі стародавнього Галицького городища. Територія комплексу  має вигляд подвір’я замку з оборонною фортецею та котеджами, збудованими з грубого каменю серед соснового лісу.

Ресторан комплексу “Хата воєводи” має кілька залів на першому і другому поверхах. Є цікава зала зі скляними стінами, віп-зала у вигляді мисливського шатра, а також відкриті колиби біля фонтану.

На території працює  аква-комплекс Rumbambar Swim&Dance, де можна позасмагати і покупатись.

Оренда номерів – від 1480 гривень, дворівневий котедж – від 2700 гривень.

Вхідний квиток Rumbambar Swim&Dance для дорослого – 320 гривень, для дитини віком до 14 років – 220 гривень, діти віком до 6 років – безкоштовно.

Користування альтанкою для трьох осіб – 1500 гривень.

Телефон:  096 2351 000

Адреса: село Гамаліївка, Пустомитівський район

База відпочинку “Мостище”

Бази відпочинку поблизу Львова: База відпочинку

База відпочинку “Мостище”.

На території бази відпочинку “Мостище” горбистий ландшафт доповнює озеро. Від джерела з високого підйому розпочинається гірський хребет. Місцевість посічена долинами, багата на цілющі джерела. Це ідеальне місце, аби відновити душевний спокій.

До послуг гостей на території бази є: сауна, більярд, тир.

Вхід на територію: дорослий квиток  – 25 гривень, дитячий – 20 гривень. Котедж – від 1600 гривень.

Оренда альтанки – від 125 грн, оренда  тераси – від 175 грн.

Телефон:  067 9525 818

Адреса: село Мостище, Перемишлянський район (7 км від Бібрки).

Галицька корона

Бази відпочинку поблизу Львова: Галицька корона

“Галицька корона” – це вишуканий відпочинок на лоні природи.
До послуг гостей номери різних категорій, а також ресторан, літні альтанки, банкетний зал, конференц-зал, паб з караоке, фітнес-центр, басейн, сауна. Серед розваг на території: дитячий і спортивний майданчики, пляжний волейбол, стрільба з лука, арбалета, метання ножів, футбол, волейбол.

У ресторані “Галицької корони” гості можуть спостерігати за приготуванням м’яса та риби на мангалі, вибирати соуси та приправи.

Серед спеціальних пропозицій, які пропонує заклад – освідчення, розважальний тур “У пошуках галицької корони”, холостяцька вечірка, шлюбна ніч.

Двомісний номер – від 450 гривень за добу.

Сауна – 300 гривень за годину, чан – 500 гривень за годину. Оренда альтанки з каміном, витяжкою, посудом, музикою і іншими вигодами – від 1500 гривень.

Телефон: 096 0045 130

Адреса: смт Давидів, вулиця Степана Бандери, 86а (10 км від Львова)

База відпочинку “Криве озеро”

Бази відпочинку поблизу Львова: База відпочинку

База відпочинку “Криве озеро”.

База відпочинку “Криве озеро” розташована неподалік від Львова, у Яворівському районі, в сосновому лісі. На території  є озеро, басейн, сауна, ресторан, альтанки, готель і літні будиночки.

Вхід на територію басейну бази відпочинку “Криве озеро”: дорослий квиток – від 200 гривень, дитячий – 100 гривень. Діти зростом до 120 сантиметрів – безкоштовно. Для гостей, які проживають у готелі – безкоштовно.

Двомісний номер – від 1280 гривень за добу.

Телефон: 067 3331 515

Адреса: місто Новояворівськ, вулиця Зелена, 34

База відпочинку “Сосновий бір”

Бази відпочинку поблизу Львова: База відпочинку

База відпочинку “Сосновий бір”.
“Сосновий Бір” – це відпочинковий комплекс в сосновому лісі, розташований на околиці міста Судова Вишня (3,5 км від міжнародної траси Львів–Шегині).

На території є готель, ресторан, кафе, сауни, чотири озера (три з яких призначені для риболовлі, а в одному можна купатись), комплекс альтанок з мангалами, футбольний та волейбольний майданчики, дитячий майданчик.

Вхід на територію для тих, хто не проживає на базі – 15 гривень. Оренда альтанки –від 100 гривень. Користування мангалом – 80 гривень. Лазня – 300 гривень за годину.

Двомісний номер – від 350 гривень за добу.

Телефон: 097 6223 262

Адреса: місто Судова Вишня, вулиця Лісозаводська, 21/1

База відпочинку “Верещиця”

Бази відпочинку поблизу Львова: База відпочинку

База відпочинку “Верещиця”.
На території Яворівського національного природного парку розташована база відпочинку “Верещиця”. Гості можуть скористатися мангалом, орендувати альтанку чи будиночок, покататися на човні, катамарані або велосипеді,порибалити.

Вхід на пляж – 25 гривень. Оренда столика – 30 гривень, альтанки – від 50 гривень, човна – від 50 гривень.

Телефон: 096 4600 780

Адреса: с. Верещиця, Яворівського району на території Яворівського національного природного парку.

Озеро “Вульки”

Бази відпочинку поблизу Львова: Озеро
Озеро “Вульки”.

Озеро Вульки розташоване у селі Бережани Пустомитівського району, навпроти готельно-відпочинкового комплексу  Таrtak resort. Для охочих порибалити є окреме невеличке озеро.

Вхід на територію – 100 гривень (у ціну входить пляжна парасолька і шезлонг). Діти до 10 років – безкоштовно. Оренда альтанки – від 350 гривень.

Телефон: 067 6746 500

Адреса:  село Бережани, Пустомитівський район

Мисливське господарство “Стир”

Бази відпочинку поблизу Львова: Мисливське господарство

Мисливське господарство “Стир” – прекрасне місце для тих, хто хоче з’єднатися з природою.

Поруч з районним центром Броди на Львівщині розташоване ” Мисливське господарство “Стир”. Тут є всі умови для хорошого  відпочинку:  невеликий готель, вольєри з дикими кабанами, фазанами, сосновий ліс, озеро, пасіка, навіть будиночок “Баби Яги”. У лісництві можна порибалити, приїхати на полювання, подивитися на місцеву пасіку, покупатися в озері, посмажити шашлики, зварити юшку. Щоправда продукти треба привозити з собою. Є готель.

Телефон: 032 2976 121

Адреса: Бродівський район, мисливство знаходиться біля села Збруї.

База відпочинку “Шепільська”

Бази відпочинку поблизу Львова: База відпочинку
База відпочинку “Шепільська”.

База відпочинку “Шепільська” знаходиться неподалік Карпат між курортами Моршин та Трускавець. Величезне озеро, басейн, сауни, катання на човнах, риболовля, спортивні майданчики, більярд, тенісний корт, пляж, водні гірки – усім цим можна скористатися під час відпочинку на базі. І не турбуйтеся – стояти біля плити не доведеться. На території є дуже хороший ресторан.

Відвідування басейну – 120 гривень (перша година), кожна наступна – 60 гривень. Діти до 6 років – безкоштовно. Діти від 6 до 12 років – 60 гривень.

Двомісний номер – від 800 гривень.

Телефон: 095 2605 010

Адреса: с. Довголука, урочище Шепільське, 1

Чарівна долина

Бази відпочинку поблизу Львова: Чарівна долина

“Чарівна долина” – це завжди хороша ідея.
Готельно-відпочинковий комплекс “Чарівна долина” розташований за 30 кілометрів від Львова, на березі чотирьох озер, оточених лісом. До складу комплексу входить готель з рестораном, колиба, літній майданчик з альтанками, котеджі, дитячі та спортивні майданчики, міні-гольф, футбольне поле з штучним покриттям, пляжний волейбол, мотузяний парк, тенісні корти, сауна, пляж, стоянка для автомобілів.

Для сімейного відпочинку та великих компаній тут є двоповерхові котеджі з  альтанками та всіма вигодами.

На території обладнана фінська сауна з міні-басейном, душем та санвузлом.

Двомісний номер – від 500 гривень.

Котедж  – від 2300 гривень.

Телефон: 098 4504 567

Адреса: с. Родатичі, Городоцький район

Дача

Бази відпочинку поблизу Львова: Дача

Відпочинковий комплекс “Дача” знаходиться за 20 хвилин їзди від Львова.
Відпочинковий комплекс “Дача” знаходиться  за 20 хвилин їзди від Львова. Тут можна відпочити біля невеличкого озера та у спеціально облаштованій пляжній зоні, де  можна накупатися та порибалити. Вздовж берега розташовані альтанки: одна велика з верандою (до 30 осіб) і десять малих (на 8–14 осіб).Біля кожної альтанки — мангал із дровами. У вартість альтанки входить перебування на території з 9.00 до 21.00, купання в озері, дрова, користування мангалом. Є тут також спеціально обладнана ігрова зона для дітей, а при при в’їзді на базу відпочинку облаштована велика автопарковка.

Оренда альтанки — від 550 гривень. Лазня — від 900 гривень за 2 години. Масаж — від 150 гривень.

Двомісний номер — від 700 гривень.

Телефон: 050 9861 985

Де: вулиця Міцкевича, 58, смт Новий Яричів, Кам’янко-Бузький район

Шервуд

Бази відпочинку поблизу Львова: Шервуд

“Шервуд” – романтичне місце на лоні природи.
Готельно-відпочинковий комплекс “Шервуд” розташований у лісо-парковій зоні, серед дубів, смерек та сосен. Відстань від Львова — 35 кілометрів. На території бази відпочинку є озеро з пляжем. Уздовж берега біля кам’яного пляжу розміщено альтанки. Гості “Шервуду” можуть порибалити. На березі озера є ресторан “Колиба”, який вміщує до 50 осіб.

На території  бази відпочинку можна пограти в більярд чи пул, замовити прогулянку на бричці у лісі, їзду на поні чи катання на велосипедах. Також на території комплексу є огороджене футбольне поле.

Двомісний номер — від 450 гривень.

Телефон: 032 3438 097

Де:  вулиця Зелена 38б, село Довгомостиська, Мостиський район

Козачок

Бази відпочинку поблизу Львова: Козачок

Відпочинковий комплекс “Козачок” розташований за 15 кілометрів від Львова.
Відпочинковий комплекс “Козачок” розташований за 15 кілометрів від Львова. На території комплексу є три озера – одне велике і два малих. Вздовж берега розташовані альтанки, мангали для приготування шашликів, є також ресторан в українському стилі. Для дітей є невеликий ігровий майданчик та живий куточок з фазанами. Гості можуть порибалити.

Оренда альтанки – від 150 гривень.

Телефон: 067 6072 372

Де: вулиця Самбірська 101, смт Оброшино, Пустомитівський район

База відпочинку “Лісна”

Бази відпочинку поблизу Львова: База відпочинку

База відпочинку “Лісна”.
База сімейного відпочинку “Лісна” розташована в сосновому лісі, на берегах двох озер, за 50 кілометрів від Львова. На території є цегляні котеджі, дерев’яні зруби та фінські будиночки, а також колиби.

Шанувальники активного відпочинку можуть пограти в пейнтбол, бадмінтон, теніс, міні-футбол, волейбол, баскетбол, стрітбол. Можна скупатися в оздоровчому чані, попаритися в сауні, або ж порибалити.

Двомісний фінський будиночок – від 360 гривень за добу.

Оранда альтанки – від 250 гривень, оренда мангалу – від 50 гривень.

Телефон: 098 2668 908

Адреса: село Руда, Кам’янка-Бузький район

Edem Resort Medical & SPA (Стрілки)

Бази відпочинку поблизу Львова: Edem Resort Medical & SPA (Стрілки)

Edem Resort Medical & SPA (Стрілки).
Edem Resort Medical & SPA — відпочинковий палацово-парковий комплекс із концепцією оздоровлення. Розташований на березі озера за 40 кілометрів від Львова. Тут є п’ятизірковий готель та Medical Center, який працює за прикладом швейцарських клінік.

На території комплексу є власне озеро з піщаним пляжем – з шезлонгами та альтанками, тенісний корт, тренажерний зал, зал йоги та пілатесу, зал кінезису.

У комплексі можна прогулятися “алеєю ангелів”, побувати на виноградниках, у садах, на пасіці, оглянути конюшні. Є можливість покататися на конях.

Двомісний номер — від 4460 гривень.

Телефон: 067 3146 512

Адреса: селище Стрілки, Перемишлянський район

Вернигора

Бази відпочинку поблизу Львова: Вернигора

“Вернигора” – комплекс неподалік міста-курорту Трускавець.
“Вернигора” – оздоровчо-відпочинковий комплекс у Трускавці, поблизу мінеральних джерел, за 90 км від Львова. На території є  бювет з трьома унікальними лікувальними мінеральними водами: “Нафтуся”, “Марія” та “Софія”. Гості курорту можуть пройти обстеження і лікування у фахівців медичного центру. У “Вернигорі” можна покататися на велосипедах, пограти в футбол та теніс.

Окрім того, на території комплексу можна влаштувати пікнік, посмажити шашлик. Для цього тут альтанки з мангалами та необхідний інвентар.

Двомісний номер – від 700 гривень.

Телефон: 032 2295 233.

Де: село Модричі (біля Трускавця)

Сяня

Бази відпочинку поблизу Львова: Сяня

“Сяня” – райське містечко для душевного відпочинку.
“Сяня” – це розважально-відпочинковий комплекс у селі Раковець, за 20 кілометрів від Львова. На території комплексу можна порибалити, поплавати у басейні, розслабитися у сауні. Поруч із пляжем є дитячий майданчик для найменших.

Також є необхідний інвентар та спеціально обладнані місця для пікніка: можна смажити шашлик, рибу і овочі. А можна піти у ресторан, де дуже смачно готують і ефектно подають страви української і європейської кухонь.

Оренда альтанки – від 500 гривень. Оранда лазні – від 250 гривень за годину, пів доби – 1500 гривень, доба – 2500 гривень.

Двомісний номер – від 350 гривень.

Телефон: 067 8565 101

Де: село Раковець, Пустомитівський район

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини