“Шарій нас мочить”: Ніцой несподівано відреагувала на конфлікт із Соколовою

Українська письменниця Лариса Ніцой закликала журналістку Яніну Соколову “укласти пакт про ненапад”.

Про це вона написала в Facebook, відповівши на звинувачення з боку журналістки, яка назвала Ніцой псевдописьменницею, розкритикувавши її діяльність, – пише obozrevatel.

Також Ніцой звинуватила Соколову в тому, що вона повірила фейку про те, що закликала бити російськомовних.

“Наголошую, я сама такого ніде не говорила. Хоча півсвіту ненавидить Росію, і я вважаю, що є за що, але я ніде не говорила про свою ненависть до всього російського. За що мені ненавидіти Макаревича або Лію Ахеджакову? Не купіться на цю брехню знову”, – написала Ніцой.

“Негоже битися двом людям, якщо вони обоє за Україну. Я вас перша не чіпала, не чіпатиму і далі, пропоную і вам зробити те ж саме. Тим більше, що про Шарія ми з вами однакової думки і мочить він нас однаково”, – додала вона.

Ніцой і Соколова

Як московитське ТБ обговорює нашого Пантелеймона Куліша, а нашу мову називає суржиком.

Українські ЗМІ не присвятили 200-річчю Пантелеймона Куліша свою увагу, зато московитське ТБ присвятило цілу передачу і Кулішеві, і мені, і нашій мові, яку вони називають суржиком. Але хоч і так, шкода, що московити не зробили це ПЕРЕД ювілеєм Куліша, бо тоді й наші ЗМІ, які й досі тримають ніс за московськими ЗМІ, щось услід за ними встигли б сказати про українського світоча. Я взагалі-то не поширюю у себе продукцію московитського походження. Це відео поширю. Я так бачу, що московити уже й Куліша вслід за Гоголем хочуть присвоїти.Дивитися відео можна не всім. Лише націоналістам і українським патріотам, хоча це одне й те ж. Чому лише націоналістам? Бо вони загартовані, їх вірус роспропаганди не візьме. Інші – заразяться і повірять. Коли будете дивитися це відео, спочатку прочитайте мій допис за оцим посиланням, бо московити половину передачі говорять про нього. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=487605438472500&id=136152356951145&__tn__=K-R Окремо звертаюся до української журналістки Яніни Соколової. Сьогодні ви повторюєте МОЇ слова дворічної давнини і називаєте себе при цьому патріотом, а мене за ті ж самі слова дворічної давнини називаєте піарщицею. Не розумію, в чому різниця однакових слів, чому за ті самі слова одна – патріот, а друга – піарщиця, але мова сьогодні про інше. Пані Яніно, ви берете московитські сюжети і розвінчуєте їх, висміюєте. Однак, Ви вже неодноразово брали московські новини про мене і замість Не вірити – вірили московським журналістам, присвячуючи мені свої спічі. Якось московити написали і розповіли на своєму ТБ, що я закликала бити російськомовних. Я такого ніколи не говорила, але те московське відео побачили ви і замість висміяти, як висміюєте інші сюжети – теж стали казати, ніби я закликала бити російськомовних. Хочу вас попередити, щоб ви знову не купилися на московську брехню, якщо вам трапиться й це відео. Звертаю Вашу увагу, що в цьому відео говориться, що я ненавиджу все російське і росію і, мовляв, неодноразово про це говорила сама. Наголошую, я сама такого ніде не говорила. Хоча пів світу ненавидить рашу і я вважаю, що є за що, але я ніде не говорила про свою ненависть до всього російського. За що мені ненавидіти Макаревича чи Лію Ахеджакову? Не купіться на цю брехню знову. Думаю, нам взагалі з Вами треба укласти пакт про ненапад. Не гоже чубитися двом людям, якщо вони обоє за Україну. Я вас перша не чіпала, не чіпатиму й далі, пропоную і Вам зробити те саме. Тим більше, що про Шарія ми з вами однакової думки і мочить він нас однаково. Прошу друзів, які мають доступ до сторінки Соколової, передати їй мій заклик.

Gepostet von Лариса Ніцой am Dienstag, 13. August 2019

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини