“У Росію не тікаю, а виїжджаю” – Таїсія Повалій не розуміє, чому не може виступати в Україні

Скандальна співачка Таїсія Повалійвирішила заступитись за себе через негатив, який отримала у зв’язку з плануванням першого концерту в Україні за останні 5 років.

Жінка написала емоційний пост в Instagram – повідомляє Gazeta.ua

Повалій наголосила, що жодних законів не порушувала.

“Задовбала суцільна брехня навколо моєї персони. У Криму я не була. Кримчан із Днем Росії не вітала. Мене б не впустили в Україну, де я живу всі ці 5 років. На гастролі в Росію не “тікаю”, а виїжджаю. Жоден закон я не порушувала. Не розумію, чому мені, громадянці України, народній артистці України не можна співати на батьківщині?” – підписала публікацію співачка.

За словами Таїсії, витрачати час на суди вона не хоче, але, схоже, іншого виходу в артистки немає.

View this post on Instagram

ЗА-ДОЛ-БА-ЛО сплошное ВРАНЬЁ вокруг моей персоны‼‼‼ Отвечаю ещё раз❗ В Крыму НЕ БЫЛА‼‼‼ Крымчан с Днём России НЕ ПОЗДРАВЛЯЛА‼‼‼ Подумайте, меня бы не впустили В УКРАИНУ, где Я ЖИВУ ВСЕ 5-ть ЛЕТ‼‼‼ На гастроли НЕ "УБЕГАЮ’’ а ВЫЕЗЖАЮ‼‼‼ПРОШУ ПРОВЕРЯТЬ ИНФОРМАЦИЮ, ПРЕЖДЕ ЧЕМ ВЫДАВАТЬ В ЭФИР‼‼‼ НИ ОДИН ЗАКОН УКРАИНЫ Я НЕ НАРУШАЛА‼‼‼ И НЕ ПОНИМАЮ, ПОЧЕМУ МНЕ, ГРАЖДАНКЕ УКРАИНЫ, НАРОДНОЙ АРТИСТКЕ УКРАИНЫ, НЕЛЬЗЯ ПЕТЬ НА РОДИНЕ⁉⁉⁉ Не хочется тратить драгоценное время НА СУДЫ ‼‼‼‼‼ А ПРИДЁТСЯ ‼‼‼‼‼‼‼

A post shared by Таисия Повалий (@tpovaliyofficial) on

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини