“Це пизд*ць!” У мережі показали розгардіяш на відомому українському курорті

Поблизу Яремче (Івано-Франківська область) маршрут зі спортивної бази “Заросляк” на найвищу гору українських Карпат Говерлу “потонув” у смітті. Хоча дорога розташована на території Карпатського національного природного парку, а на в’їзді туристи сплачують рекреаційний збір – 30 грн з людини.

Про це повідомив прикарпатець, співзасновник компанії Fun Karpaty Travellers Company Петро Полковніков на своїй сторінці у Facebook. Він розмістив знімки забрудненого маршруту. У мережі користувачі обурилися таким ставленням до природи –  пише ОБОЗРЕВАТЕЛЬ

“Таку “красу” мають нагоду спостерігати сотні туристів щодня, піднімаючись на Говерлу маршрутом зі спортивної бази “Заросляк”, – написав Полковніков.

Сміття
Сміття Facebook Петра Полковнікова

За його словами, усе сміття гнило там місяцям, а у кращому випадку – один раз на місяць приїжджав сміттєвоз і забирав його. Він додав, що місцеві жителі розповіли про наглядача туалетів, який підпалював відходи: вони тліли, неприємно пахнули та забруднювали повітря і легені людей.

“А це, на хвилиночку, на території біосферного заповідника “Карпатський національний природний парк”. На в’їзді, на КПП, сумлінно всі сплачують рекреаційний збір у розмірі 30 грн з людини. В результаті – повсюди сміття та вкрай розбита дорога”, – зазначив прикарпатець.

У коментарях користувачів розізлила така ситуація у Карпатах.

“Це пизд*ць!!!”, “Ну що ж таке? Вже раз було, що аж чехи прибирати приїздили. Що, знову потрібно, аби іноземці приїздили прибирати і сміття вивозити? Сумно”, “Активісти безкоштовно краще порядок підтримують, ніж ці вибл*дки за наші гроші. По 30грн з людини, я в місті за місяць менше за вивіз сміття сплачую. Там за день із туристів можна річний збір на сміття зібрати”, – обурилися в мережі.

Сміття
Сміття Facebook Петра Полковнікова

Сміття
Сміття Facebook Петра Полковнікова

Сміття
Сміття Facebook Петра Полковнікова

Коментарі

Коментарі

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини