Порошенко вночі повернувся до України: фото і відео

П’ятий президент України Петро Порошенко повернувся до Києва з ОАЕ в ніч на 7 серпня. Його борт приземлився в аеропорту Жуляни.

Країна

Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на видання “Страна“. Літак вилетів із аеропорту Рас-ель-Хайма в Дубаї 6 серпня о 20:35 за київським київським часом і приземлився о 02:30.

“Номер борту OH-WIK. Рейс JEF11. Порошенко на цьому ж борту летів тиждень тому з Києва”, – повідомило виданню джерело в Держприкордонслужбі.

Покинув Жуляни Порошенко c сім’єю на двох Mercedes, один із яких атакували 25 липня після допиту в Держбюро розслідувань.

Країна

Країна

Зі свого боку радник п’ятого президента України, волонтер Юрій Бірюков прокоментував повернення Порошенка в Україну іронічним постом.

“Шок, блискавка, без смс і реєстрації – Порошенко прилетів в Україну. Після прильоту держохорона приступила до виконання своїх обов’язків”, – написав він.

Полторы недели назад:«Шок, молния, без смс и регистрации – Порошенко улетел из Украины. Перед вылетом отказался от…

Gepostet von Юрий Бирюков am Dienstag, 6. August 2019

Раніше низка ЗМІ поширила фейкову інформацію про те, що нібито Петро Порошенко відмовився від держохорони і терміново покинув Україну. Водночас вказувалося, що Порошенко з родиною поїхав до Туреччини – у Стамбул.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини