Ми спілкуємося із суспільством без журналістів — Богдан

Глава Офісу президента Андрій Богдан коментуючи дезінформацію щодо свого звільнення заявив, що команді Володимира Зеленського не потрібні журналісти як посередники для спілкування із суспільством.

Про це Богдан заявив під час спілкування з кореспондентом «Радіо Свобода» у Трускавці, де проходить навчання майбутніх депутатів від «Слуги народу».

Глава ОПУ запевнив, що його заява про відставку не є жартом.

«Я реально написав заяву про звільнення. В даному випадку це був мій крок по відношенню до свого керівництва, президента України, до суспільства, а не до журналістів», — сказав він.

Також Богдан вважає, що «класичні журналісти» звикли усвідомлювати як суспільство самих себе.

«Але як довела наша виборча кампанія, ми спілкуємося із суспільством без посередників, без журналістів», — зазначив він.

Раніше президент Зеленський заявив, що Богдан піде у відставку, коли «захоче суспільство».

Нагадаємо, 1 серпня низка ЗМІ повідомили, що Андрій Богдан написав заяву про відставку з посади голови Офісу президента за власним бажанням. Частина з них поширила світлину заяви.

2 серпня президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від голови Офісу Президента України Андрія Богдана, але він розповів, що такі заяви писали всі ключові люди, які прийшли з ним на посади.

Богдан також підтвердив, що писав заяву на звільнення, але запевняє, що не знає, як її знімок з’явився в інтернеті.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини