Зеленський у Трускавці попередив «слуг народу» про неприпустимість пропусків Ради і «договорняків»

Президент зазначив, що поки не визначена дата його послання до Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України, оскільки ще не зрозуміло, коли почне роботу новий парламент

Президент України Володимир Зеленський - Зеленський у Трускавці попередив «слуг народу» про неприпустимість пропусків Ради і «договорняків»

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з новообраними від партії «Слуга народу» депутатами Верховної Ради в Трускавці (Львівська область), де вони проходять тижневе інтенсивне навчання від «Київської школи економіки», і попередив їх про неприпустимість пропуску пленарних засідань або «договорняків». Про це він повідомив журналістам, – пише Главком.

«У нас дуже багато законопроектів. Ми хочемо, щоб вони розуміли, наскільки серйозна на них відповідальність. На них така відповідальність, що вони не мають права не ходити на роботу або телефонувати про щось домовлятися з кимось. Щоб вони про це навіть не думали, коли якісь чоловіки або жінки серйозні будуть їм телефонувати і щось пропонувати. Я не хочу і не буду впливати на партію, на Верховну Раду, але якщо до нас дійдуть такі чутки, то у нас буде дуже серйозна розмова з депутатами. Говорити вже не буде про що», – сказав він.

Зеленський також відповів, що поки не визначена дата його послання до Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України, оскільки ще не зрозуміло, коли почне роботу новий парламент.

Раніше Офіс президента прогнозував, що нова Рада почне свою роботу не раніше вересня.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини