“Я в своєму житті не опускав голови ні перед ким, тим більше перед таким нікчемою, як Порошенко” – Медведчук

Лідер проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук відреагував на слова екс-президента Петра Порошенка про те, що під час його президентства кум Путіна «навіть голову не міг підняти».

«Що стосується цього марення, яке несе пан Порошенко, можу сказати: піднімати голову мені не було необхідності, тому що я в своєму житті її не опускав ні перед ким, і вже тим паче перед таким нікчемою, яким є Порошенко», – пише Медведчук у своєму блозі на сайті «Подробиці».

Також він розповів, що Порошенко через голову Служби безпеки України Василя Грицака нібито нацьковував на родину Медведчука «підконтрольних йому націонал-радикалів», які здійснювали напад на його будинок і офіс партії.

«Метою таких нападів було залякування, політичний терор і помста за мою політичну позицію, спрямовану проти його злочинної діяльності», – вважає кум Путіна.

За його словами, генеральний прокурор Юрій Луценко за наказом Порошенка порушував проти нього і учасників руху «Український вибір» кримінальні справи.

Крім цього, Медвудчук стверджує, що Порошенко в своєму інтерв’ю не сказав про те, як перешкоджав поверненню додому українських полонених та їхньому обміну, оскільки в разі їхнього звільнення не зміг би і далі ««ліпити» з РФ агресора».

Лідер Опозиційної платформи» додав, що протягом останніх трьох місяців Порошенко наполегливо намагається з ним зустрітися.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини