На Львівщині священник збудує житло для військових

Київський священник збирається побудувати багатоповерховий будинок для військових у селі Старичі.

Роботи з будівництва планують розпочати з 6 серпня цього року. Про це повідомляє “Дивись.info” з посиланням на “Яворів Інфо”.

Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління вже уклало угоду на будівництво житлового багатоквартирного будинку з ТОВ «Проектно-будівельний альянс» за 38,07 млн грн. Відповідна інформація опублікована на сайті електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодою, «Проектно-будівельний альянс» побудує багатоквартирний будинок до кінця 2020 року. Підготовчі роботи з будівництва планують почати вже 6 серпня поточного року. У 2019 року передбачено фінансування у розмірі 980,68 тис. грн, решта суми повинно бути освоєно наступного року. В контракті передбачено 4,71 млн грн на заробітну плату, а прибуток фірми складе 2,19 млн грн.

Участь в торгах, окрім переможця взяла лише ТОВ «НВП фірма «Будіндсервіс», яка запропонувала ціну на 3,27 млн грн вищу ніж переможець.

Засновниками «Проектно-будівельного альянсу» є киянка Катерина Шарапова та Тарас Мельник, який прописаний в місті Боярка (Київська область). Тарас Мельник є настоятелем Свято-Миколаївського храму на Татарці (Київ) та першим заступником голови Синодального управління військового духовенства Православної Церкви України.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини