«Сподіваюся, не слабо?»: Сюмар запропонувала перевірити якість бронежилетів на ній

Сюмар відреагувала на відеозвернення ветерана полку Азов, який напередодні хотів передати Порошенку бракований бронежилет.

Вікторія Сюмар, яка пройшла до Верховної Ради від партії Європейська солідарність, запропонувала перевірити якість українських бронежилетів на ній. Про це вона написала в Facebook у відповідь на звинувачення ветерана полку Азов Микити Макєєва, який напав на авто Петра Порошенка, передає Корреспондент.

“У 2014 році ми почали робити броніки. Самі. Тому що вдалося утримати Маріуполь, а це місто, де роблять броню. Один у мене є. Подарували”, – написала вона.

Сюмар запропонувала “покидькам зі ще з недавно російським громадянством” постріляти в неї на полігоні, так як вона впевнена в якості бронежилета. “Сподіваюся, не слабо? Вперед”, – звернулася вона до противників Порошенка.

“Тому що ваша Батьківщина Росія почала війну проти моєї країни. Не навпаки. І не вам судити про те, хто з українців і як готовий захищати свою землю. Тому що моя Україна для мене Все.
А от щодо вас є великі сумніви – турбує вас якість броніків, чи вас просто наймають за гроші для провокацій”, – написала Сюмар.

Нагадаємо, 25 липня четверо невідомих чоловіків намагалися напасти на авто Порошенка, коли він вийшов після допиту в ДБР. Охорона колишнього глави держави відтіснила нападників, застосувавши газ.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею Хуліганство. Нападникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини