У 116 окрузі переміг кандидат від “Європейської солідарності” Микола Княжицький

На позачергових виборах до Верховної Ради у 116-му окрузі на Львівщині перемагає Микола Княжицький, який йшов на вибори за підтримки партії “Європейська Солідарність”.

Про це Княжицький розповів кореспонденту Прямого.

“Таких серйозних порушень, які вплинули на результат я не спостерігав, так само, як і мої довірені особи. Були якісь дрібні речі. Наприклад, листівки проти мене розклеювались з різноманітною брехнею без вихідних даних, якісь спроби не справедливої конкуренції, але чогось такого щоб вплинуло на результат не було”, – розповів він.

Княжицький наголосив, що дострокові парламентські вибори були демократичними.

“Ми проводили паралельний підрахунок, я перемагаю з невеликим відривом, в понад 2500 голосів. Очевидно, що ці вибори були не виборами людей, а виборами брендів, тому що люди голосували за нові бренди, відкидаючи все, що було в минулому, незалежно від того хороше воно було чи не дуже хороше. Дуже багато людей, які не змогли модернізуватись, не змогли виграти, а часто навпаки, перемагали люди, які перемагали завдяки бренду”, – додав він.

Микола Княжицький зауважив, що Україна входить в новий етап нового політичного життя.

“Думаю, дуже добре, що я пішов від Європейської Солідарності, ми бачимо, що більшість самовисуванців, принаймні на Львівщині програли. Перемагали ті кандидати, які йшли від “Голосу” або від “Європейської Солідарності”, досить багато набирали кандидати від “Слуги Народу”. Оскільки, конкуренція була дуже велика і “Голос” має дуже багато голосів на Львівщині, тому потрібно було задіювати всі можливі засоби агітації. Я щодня проводив зустрічі в дворах. В мене була акція від двору до двору. Ми зустрічались з людьми в бібліотеках, спілкувались з різними відомими людьми, проводили такі зустрічі”, – повідомив Княжицький.

Також він висловив вдячність українцям, які проголосували за нього.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини