“Страсбург. Європейський парламент. Петро Порошенко разом з командою сьогодні спілкуються з неформальною групою друзів «Україна – ЄС»”, – Ірина Геращенко

Вчора експрезидент України та лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко прибув у Страсбург з метою сформувати потужну групу союзників серед європейських депутатів і нових керівників ЄС.

Фото: Ірина Геращенко/Facebook

Про це пише Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

“Страсбург. Європейський парламент. Петро Порошенко разом з командою сьогодні спілкуються з неформальною групою друзів «Україна – ЄС», з лідерами політичних груп і фракцій. Захист інтересів України і зовнішня політика- сфери, де не може бути політичних відпусток чи виборчих пауз. Ми щасливі зустріти багато справжніх друзів України, і познайомитися з новими депутатами ЄП. Завтра в Європарламенті відбудуться дебати і прийняття резолюції по політв‘язням Кремля. Наша задача – щоб в резолюції були зафіксовані всі прізвища наших політв‘язнів, ми говоримо про посилення тиску на РФ з вимогою звільнення заручників і військовополонених.

Фото: Ірина Геращенко/Facebook

Велика група депутатів Європарламенту працюватимуть спостерігачами на парламентських виборах в Україні, вони відзначають бездоганно організовані і демократичні президентські вибори і чекають, що й на парламентських Україна продемонструє відданість демократії.

Фото: Ірина Геращенко/Facebook

Ми говоримо про підтримку реформ в Україні, про небезпеку « північного потоку 2», й закликаємо наших колег і партнерів з ЄП продовжити підтримку України, не забавляти темп нашого діалогу. « Європейьска солідарність» робитиме все для активного діалогу з європейськими інституціями і інтеграції до ЄС і НАТО. Й, звичайно, як державні діячі – наззовні ми виступаємо за принцип « одного голосу», коли всі політики мають в один голос захищати Україну і нагадувати світу про агресію РФ”.

Фото: Ірина Геращенко/Facebook

Страсбург. Європейський парламент. Петро Порошенко разом з командою сьогодні спілкуються з неформальною групою друзів «…

Gepostet von Iryna Gerashchenko am Mittwoch, 17. Juli 2019

Фото: Ірина Геращенко/Facebook

Анастасія Сорока для ПРО Львів

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини