“Їтіть твою мать, а ти, перепрошую, що робила 22 роки? Не ти була прем’єром?” – Притула – Тимошенко

Сергій Притула в інтерв’ю Українській Правді розповів про своє відношення до Юлії Тимошенко, а також прокоментував скандальний ефір, на якому вона запитала у Святослава Вакарчука про ціну на газ:

Якби мене в той момент так само запитали, скільки коштує тисяча кубів газу, я би подзвонив мамі. Тому що в міру своєї зайнятості, своєї роботи і взагалі всього, що в мене висить на голові, я поняття зеленого не мав, доки не почав рухатися в бік парламенту, скільки може коштувати тисяча кубів газу.

Я знаю, скільки він коштує, коли приїжджаю до мами і мама мені каже, скільки треба заплатити за витрати на газ. Я знаю, скільки коштує електроенергія, коли дружина сидить біля мене і заповнює ті платіжки, квитанції, тому що вона веде нашу сімейну бухгалтерію. У мене на голові стільки, що, якби я ще й тим переймався, у мене б та голова тріснула.

Але всі люди дуже засмакували, як Юлія Володимирівна така з позиції вчительки, класної керівнички пояснила Славкові, скільки коштує газ.

Юлія Володимирівна як ніхто інший знає, скільки коштує газ. Тому що її газові угоди ми відхаркували ще донедавна. Юлія Володимирівна – депутат Верховної Ради, починаючи з 1997 року. 22 роки тому вона вперше зайшла в парламент.

Дві прем’єрські каденції. Звичайно, що вона дуже добре знає, скільки коштує газ. Могла б вона ще так само пояснити, що саме їй не вистачило за 22 роки і прем’єрські строки, щоб не довести країну і народ до зубожіння, про яке вона так любить говорити, а зробити так, щоб люди не мігрували масово з країни?

Вона ж сама в ролику розказує: “За ці секунди ще дві людини покинули країну”(пародіює голос Тимошенко). Їтіть твою мать, а ти, перепрошую, що робила 22 роки? Не ти була при владі? Не ти була прем’єром? Яку ще повноту влади тобі треба було дати? Президентом?

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини