У Львові шестеро військових одночасно освідчилися своїм коханим

Понад тисяча військовослужбовців строкової служби склали присягу на вірність українському народу.

У суботу, 13 червня, в 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось урочисте складання присяги на вірність Батьківщині військовими строкової служби Збройних сил України.. Про це повідомляють у прес-службі Національної академії сухопутних військ, передає Область.онлайн.

Близько 1,2 тисячі новобранців під час урочистої церемонії склали Військові присягу присутності своїх рідних, близьких, духівництва, представників місцевої влади, побратимів та волонтерів. Святкову подію завершив виступ військового оркестру Національної академії сухопутних військ, який неочікувано для всіх наприкінці свого виступу вишикувалися у форму серця. А потім шестеро військовослужбовців освідчилися своїм коханим та запропонували їм руку й серце. Усі дівчата відповіли “Так”.

Новобранці будуть продовжувати підготовку у 184-му Начальному центрі НАСВ, а потім будуть скеровані до різних військових частин для проходження стройової військової служби. Більшість з них поповняють лави Збройних сил, втім, частина з них буде скерована до Державної прикордонної служби, Національної Гвардії та Держслужби спеціалізованого транспорту.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини