“Скільки, 120 тисяч, а у мене – 22”, – Зеленського шокувала зарплата чиновника з Одеси

Під час свого візиту до Одеси Президент України Володимир Зеленський заслухав звіт керівництва Одеського морського порту, і його неабияк здивував розмір його зарплатні. Доливає олії в огонь і те, що сам порт упродовж останнього часу приніс набагато менше доходів державі, аніж раніше.

Відповідне відео набирає популярності у мережі. На перших кадрах Зеленський наголошує, що доходи Одеського морського порту зменшилися, однак заробітна плата керівництва державного підприємства збільшилася майже у півтора рази, передає 24 канал.

На це начальник адміністрації Одеського морського порту Ігор Ткачук відповів, що він собі сам зарплату не назначає, а її затверджує Міністерство інфраструктури України.

“А яка у Вас заплата? 120 тисяч… 120 тисяч на руки. А у мене – 22”, – підсумував український президент.

https://www.instagram.com/p/Bz3H84fITdU/

До слова, перша зарплата Володимира Зеленського Зеленський отримав першу зарплату на посаді президента: відома сума на посаді президента склала майже 13 тисяч гривень. Але такі гроші він заробив не за цілий місяць, а лише за 12 днів після його інавгурації, яка відбулася у травні. Повний посадовий оклад українського гаранта за місяць складає 28 тисяч гривень.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини