“Московська з уст президента України не звучатиме більше ніколи!” – Тягнибок – Зеленському

Лідер об’єднаних націоналістів ВО «Свобода» Олег Тягнибок попередив президента України Володимира Зеленського, що не дозволить йому знищити Україну.

Про це Олег Тягнибок написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» після завершення пікетування Адміністрації президента, – пише Вголос.

«Попереджаємо президента Зеленського: «Свобода» не дозволить знищити Україну! Революцію гідності буде завершено. Замість Ватутіна й Жукова будуть Бандера з Шухевичем. Українську ви вивчите, а московська з уст президента України не звучатиме більше ніколи. Люстрація відбудеться, і навіть перейменування Адміністрації в Офіс колишніх прихвоснів Януковича не врятує. Українська земля буде в руках українців. Злочинці сидітимуть у в’язницях. А мир в Україні буде на українських умовах. З олігархами ви не домовитесь – вони повернуть вкрадені в українців гроші та будуть справедливо покарані. Україна буде соборною, незалежною і заможною. Україна буде УКРАЇНСЬКОЮ. Для нас Україна – понад усе! Так було, так є і так буде. А ви це сповна відчуєте, щойно спробуєте зазіхнути на найсвятіше», – написав лідер націоналістів.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини