“Мене, звісно, зараз назвуть порохоботкою, але…мені пощастило бути знайомою з Мариною Порошенко”, – журналістка

"Мене, звісно, зараз назвуть порохоботкою, але...мені пощастило бути знайомою з Мариною Порошенко", - журналістка

Вона була відкрита та проста, робила добрі справи не на камеру…

Про це пише журналістка Євгенія Подобна на своїй сторінці у Facebook.

“Мене, звісно, зараз назвуть порохоботкою і закидають помідорами, але, вибачайте, все ж скажу. Раз сьогодні на повістці дня жінка чинного президента (леді, вибачте, пальці не слухаються написати), то вставлю 5 коп свої.

Мені пощастило (так, саме пощастило) бути знайомою з Мариною Порошенко. Бо це була єдина Перша Леді, якою я пишалась. Від постави і вміння тримати себе до рівня інтелекту і освіченості. Аристократка. Вона не на камеру любила дітей і щиро опікувалась дітьми з інвалідністю, вона не просто вручала грамоти і позувала на фото – вона реально була в темі, збирала круглі столи не для загалу, вникала, старалась. Вона завжди була одягнена бездоганно, поводила себе за протоколом і всіма тонкощами етикету. Але водночас вона була дуже відкрита і проста. І що взагалі складно пояснити – дуже сором язлива і боялась камер. Головне було відволікти її від того, що камера поряд, і тоді її можна було слухати годину – було цікаво.

Мій особистий теплий спогад – коли я повернулась з першого відрядження в АТО і бігала взахльоб, розказуючи всім підряд, що там огого що твориться, там стріляють і там дуже страшно, вона довго розпитувала мене як там і що. Коли я розповідала, в неї в очах стояли сльози. Їй було не пофігу. І вона привезла мені особисто подаруночок – пауер-банк. мені було приємно, що сама перша леді от так запросто проявила увагу. І ще вона крута мама. В мене довго лежала щелепа на підлозі, коли якось серед робочого дня прийшли її дочки – Саша і Женя і влаштували мені справжній допит :)розпитували все про професію – бо саме визначались, чим займатись в майбутньому. Більше всього вбили питання “а чого я максимально зможу досягти в цій професії, якщо захочу бути журналістом?” і “скільки я зароблятиму? Скільки реально заробляти через 10 років роботи”. Бо “мають досягти чогось в житті”. Ані найменших понтів, з Сашею встигли поговорити про балет, з Женею – про арт-хаус і режисуру. Вони, мабуть, поставили мені більше питань ніж всі мої студенти-журналісти разом узяті. Потім кілька разів вибачались, що відволікли від роботи і забрали багато часу, і кілька разів подякували. Повірте, я бачила багато дітей багатих і впливових, таких – більше не бачила. А нинішня перша для мене – іспанський стид до гематом на лобі від фейспалмів”.

Від Evgeniya Podobna :"Мене, звісно, зараз назвуть порохоботкою і закидають помідорами, але, вибачайте, все ж скажу….

Gepostet von Lena Lastivka-Mokrenchuk am Mittwoch, 3. Juli 2019

Анастасія Сорока для Україна Неймовірна

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини