Сергій Притула пояснив, чому йде у Верховну Раду

Сергій Притула
Сергій Притула / Facebook

Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула на своїй сторінці у Facebook пояснив усім, з якою метою йде у Верховну Раду:

“Притула, чого ти пхаєшся в ту Раду? Кожем має займатися своїм ділом! Ти не політик! Що ти там зможеш, ти що маєш досвід?
І дійсно, я ніколи в житті не мав досвіду «кнопкодавства», мене ніколи не «штирило» під час сесії ВР, я не спав, коли треба було голосувати і, тим більше, не перевіряв чи на місці геніталії у прем‘єр-міністра!
І знаєте що? В разі мого потрапляння у Парламент, подібного досвіду я і не набуду!
Я міг закінчити школу із золотою медаллю та бути ненайгіршим випускником Малої Академії Наук України. Я міг очолити студентський страйк у рідному ВУЗі, коли нам нав‘язували ректором члена СДПУ(о). Зайти в команду КВН актором другої лінійки, а через рік стати її капітаном. Приїхати з Тернополя до Києва і за пару років вибитись у топ-5 ведучих країни та зробити найуспішніше скетч-шоу в історії України. Створити і розвивати єдине україномовне гумористичне шоу за 28 років незалежності. Утримувати реабілітаційний центр для ветеранів у Тернополі і волонтерити в міру своїх можливостей, але достатньо помітно для багатьох підрозділів ЗСУ. Тобто це все я можу, а на роботу у парламенті мені, на думку певних виборців, зазіхати не можна, бо це місце для касти обраних, чи що?!!
Сам я і дійсно, вряд чи справлюся. Тому йду в складі найкрутішої команди з усіх політсил, які претендують на присутність у ВР цьогоріч!
Все у ваших руках, друзі. Розраховую на вашу підтримку!
Щиро ваш, #29 у списку партії «Голос», Сергій Притула!”

“Я бачу приклад харківського безумства стає популярним у столиці.
Там мер вертить закон, як чорт сонцем, повертаючи проспекту ім*я упиря, який поклав на фронті мільйони українців.
І тут судді забувають, що кожна дія має наслідок! І відповідальність за дію.
І не питайте мене більше, чому я йду до парламенту. І не кажіть при мені фразу “кожен має займатися своїм ділом”.
Он, займаються!”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини