“На рівному місці послизнувся і наробив собі біди…”, – Притула про травму і операцію

Український шоумен Сергій Притула поділився подробицями про свою травму, яку він отримав під час сімейного відпочинку на свій день народження.

Так, за словами артиста, він впав і зламав ногу під час святкування дня народження (22 червня телеведучому виповнилося 38 років – Ред). Незабаром йому має бути серйозна операція і тривала реабілітація. Про це йшла мова в інтерв’ю для “Вікна-Новини” на СТБ, пише Обозреватель (щоб подивитися відео, доскролльте новину до кінця).

“Я пошкодив ногу на святкуванні свого дня народження. Причому абсолютно на рівному місці. Гаразд якби ще впав з квадроцикла в Карпатах. Але я на рівному місці послизнувся і всією вагою свого тіла наробив собі біди”, – розповів артист.

Також він зазначив, що травма – досить серйозна і йому належить перенести хірургічне втручання, після якого почнеться тривалий період відновлення.

“Гіпс був до стегна, але зараз вже все нормально. Я під наглядом лікарів, чекаю поки зійде набряк і незабаром буде хірургічне втручання. Там у мене зміщена кістка і порвані зв’язки. Кажуть, два місяці реабілітації потрібно”, – поділився Сергій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини