Галя Дейенеріс і поляк-Сноу: у мережі з’явилася оригінальна українська озвучка “Гри престолів” (відео)

Хітом мережі стала смішна українська озвучка “Гри престолів”.

У мережі величезну популярність отримало відео, на якому фрагмент з головними героями серіалу “Гра престолів” отримав нову, актуальну для багатьох молодих українських пар озвучку.

Забавний ролик опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач Віктор Самохвалов.

На відеозаписі Мати драконів Дейенеріс Таргарієн (яку в новій версії озвучення звуть Галя) умовляє свого коханого Джона Сноу влаштувати весілля.

Автор відео, Віктор Самохвалов, зробив його для реклами своєї студії, яка займається весільними відео. У коментарі до запису він також пообіцяв, що озвучить всі вісім сезонів серіалу, якщо відео набере багато репостов. З урахуванням того, що на 28 червня біля посту вже майже 4 тисячі репостів, на Віктора чекає попереду багато роботи.

Ми також знімаємо весільні фільми ➡️ Samokhvalov Studio ( можна і в кредит)Більше приколів у мене в інсті ➡️ https://www.instagram.com/samokhvalov_studio/?hl=ukМій канал на ютюб ➡️ https://www.youtube.com/channel/UC0H-7BAIAekpJJDYmMA3bYg…За озвучкою Вашої креативної реклами пишіть у пп))) .Більше поширень, більше нових відео 😉))))#гумор #відеозйомка #гуморукраїнською #сміх #кретивнареклама #самохваловозвучка #приколи #приколиукраїнською #ржака #львів #озвучка #приколи #анекдоты #жарти #переозвучка

Gepostet von Віктор Самохвалов am Sonntag, 23. Juni 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини