Зеленський дорікнув Медведчуку: згадує про полонених під вибори

MINSK, BELARUS - JUNE 27, 2019: Viktor Medvedchuk, Chairman of the Opposition Platform - For Life, and Denis Pushilin (L-R), Head of the Donetsk People's Republic, during a meeting with the Head of the Lugansk People's Republic to discuss peace process in Donbass. Natalia Fedosenko/TASS Áåëîðóññèÿ. Ìèíñê. Ïðåäñåäàòåëü ïîëèòè÷åñêîãî ñîâåòà óêðàèíñêîé ïàðòèè "Îïïîçèöèîííàÿ ïëàòôîðìà – Çà æèçíü" Âèêòîð Ìåäâåä÷óê, ãëàâà Äîíåöêîé íàðîäíîé ðåñïóáëèêè Äåíèñ Ïóøèëèí è ãëàâà Ëóãàíñêîé íàðîäíîé ðåñïóáëèêè Ëåîíèä Ïàñå÷íèê (ñëåâà íàïðàâî) âî âðåìÿ âñòðå÷è ïî âîïðîñàì ìèðíîãî óðåãóëèðîâàíèÿ êîíôëèêòà íà âîñòîêå Óêðàèíû. Íàòàëèÿ Ôåäîñåíêî/ÒÀÑÑ

Президент Володимир Зеленський дорікнув куму Володимира Путіна Віктору Медведчуку у тому, що він згадує про військовополонених в Росії та окупованих територіях лише за кільки тижнів до виборів.

Про це Зеленський заявив на брифінгу 27 червня –  пише УП

За його словами, він жодного разу не спілкувався з Медведчукам і не розуміє, чому у великої незалежної країни мають бути такі посередники.

“Він знає моє відношення до цього питання… Це дуже важливе питання, чому піднімається питання повернення полонених, чому піднімається питання про припинення війни з його сторони тільки під вибори?“, – сказав він.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини