“Пане президенте, нам всі ці роки перші особи Европи казали, що вже все вирішено” – Береза – Зеленському

Нардеп Борислав Береза, який був членом української делегації в ПАРЄ відповів Володимиру Зеленському на слова, сказані ним сьогодні на брифінгу, про те, що рішення про повернення Росії було вже давно прийняте.

“Кожна з цих людей, з ким я зустрічався, говорила мені: – Володимире, зрозумійте. Така ситуація. ПАРЄ – це майданчик для перемовин. Тобто, це рішення було вже давно. Давно. У кожної людини, з ким я обговорював це питання. Вони знали цю відповідь на всі 100 відсотків. (с) президент України Володимир Зеленський про повернення російської делегація в ПАРЄ.

Пане президенте, нам всі ці роки перші особи Европи казали, що вже все вирішено. Казали, що не варто опиратися. Що треба зрозуміти… Ми не розуміли, ніколи не погоджувались, та опирались. Так, ми йшли наперекір. Ломали їх плани та руйнували їх намагання. Ми відстоювали Україну всіма можливими та неможливими способами. Саме тому росіян змогли повернули лише в 2019 році, а не раніше. Ми – це українська делегація у ПАРЄ. І якщо Ви захочете, щоб ми розповіли, як ми цього досягали, то ми готові поділитися з Вами своїм досвідом. Але це можна зробити виключно якщо Ви проявите це бажання. Іншого шляху немає. Або можете і далі погоджуватись з ти, що Вам будуть казати лідери інших країн. Але тоді будьте готові до того, що одного дня вони скажуть Вам, що треба відмовитися від Криму, Донбасу або ще якоїсь частини України. Розумію, що Ви цього не бажаєте. Тож чекаємо на Ваше рішення. Призначай…Те!”

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини