«Треба діяти!»: Тимошенко закликає Зеленського зв’язатися за 24 години з усіма європейськими лідерами

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Фізичне повернення російської делегації у зал ПАРЄ відкладено на 24 години. Цей час треба використати з користю, вважає Юлія Тимошенко.

Про це вона написала у Facebook. Протягом доби Президент України має зв’язатися з європейськими лідерами і переконати їх змінити свою позицію щодо повернення Росії у ПАРЄ, – вважає Тимошенко.

“Рішення ПАРЄ про повернення Росії. Завдяки надзвичайним зусиллям української та грузинської делегацій питання фізичного повернення російської делегації у сесійну залу відкладено ще на 24 години. В України є доба, кожну хвилину якої треба використати для активних дипломатичних дій. Головна відповідальність зараз лягає на нового президента України. За 24 години йому треба телефоном зв’язатися з усіма ключовими лідерами Європи та знайти аргументи і докази, які переконають їх не робити цей крок. Я також пропоную президенту скликати на термінові консультації керівників парламенту і парламентських фракцій, уряду, МЗС, РНБО для вироблення скоординованої стратегії подальших спільних дій.”

Рішення ПАРЄ про повернення Росії. Завдяки надзвичайним зусиллям української та грузинської делегацій питання фізичного…

Gepostet von Юлія Тимошенко am Dienstag, 25. Juni 2019

Роксоляна Панич, для Україна Неймовірна

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини