«Нєхрєн йти ні в парламент, ні в уряд»: Гриценко ошелешив Вакарчука (відео)

«Ніякого лайна немає, іде оперування фактами», – заявив Вакарчуку Гриценко

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко порадив голові партії «Голос» Святославу Вакарчуку не йти в політику, якщо він не готовий «оперувати конкретними цифрами і конкретними фактами». При цьому Гриценко різко звернувся до Вакарчука зі словами «нєхрєн йти ні в парламент, ні в уряд»

Інцидент стався 24 червня в ефірі ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV – пише Главком

Перепалка Вакарчука з Гриценком сталася після дискусії останнього із прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Підсумовуючи розмову політиків, Вакарчук, присутній на ток-шоу, заявив: «І одні, і другі не праві, але замість того, щоб об’єднуватися, вони один одного поливають лайном в ефірі. Оце є стара політика, нам треба прийти, і це змінити. Тому що це вже в печінках стоїть».

Почувши таку заяву Вакарчука, Гриценко в свою чергу сказав йому: «Я хотів би, щоб ви, представляючи партію, яка асоціюється з молоддю, не ставали комуністом».

«Ніякого лайна немає, іде оперування фактами. Коли я вам задаю питання, назвіть параметри бюджету, ви говорите загальні фрази, а я б назвав 200 млрд грн. Зараз була може неприємна для Гройсмана, але по конкретним кредитам розмова. Якщо ви не готові оперувати конкретними цифрами і конкретними фактами, вибачте, нєхрєн йти ні в парламент, ні в уряд», – заявив лідер партії «Громадянська позиція».

Після цього Вакарчук декілька секунд мовчав, а потім сказав, звертаючись до Гриценка: «Це ви персонально сказали?».

В свою чергу Гриценко зауважив, що «зараз настільки відповідальний для України момент критичний з фінансами, з усім, що називати предметну дискусію лайном – це недостойно громадського діяча».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини