Фото дня: У центрі Львова ватерполісти у самих плавках запрошували людей на матч

Львів’яни емоційно сприйняли напівоголених хлопців у центрі міста. Дехто робив з ними фото, а дехто навіть подумав, що це львівський гей-прайд.

Про це повідомляє Galnet

«Надзвичайно цікаво та оригінально. Тепер розумію, яка це акція, до цього навіть не уявляла. Бачила «Динамо», але не розуміла, що це означає. Хлопці чудово виглядають, дівчата на них задивляються, це просто мистецтво! – ділиться емоціями з Galnet львів’янка Ольга.

Фото: Galnet

Спершу хлопці гуляли центром, потім вирішили проїхатись трамваєм від площі Ринок до Митної.

У трамваї також пасажири радісно зустрічали хлопців. Пані Ольга навіть сказала, що : «Нормальне явище. Зайшли – рекламу роздали».

Також жінка поділилась з Galnet, що вважає команду ВК «Динамо» сильним представником цього виду спорту. Каже, що запрошення віддасть чоловіку, а сама буде вболівати вдома.

«Це дуже класно, підходиш до людей та запрошуєш на свій матч. Ми просто ходимо, роздаємо запрошення, деколи люди питаються, хто ми є та за яку команду граємо» – ділиться враженнями з Galnet ватерполіст Володомир Кулачек.

 

Хлопці розповідають, що люди дуже раділи, коли бачили їх та обіцяли прийти на матч.

Чому гравці ВК «Динамо» були лише в плавках?

«Хлопці вирішили в такий оригінальний спосіб запросити вболівальників на кубок України, який буде проходити у суботу та неділю в басейні «СКА». Також ця акція покликана привернути увагу до двох подій: перше – це сімдесятиріччя ВК «Динамо», а друге – те, що у третій годині ми встановлюємо рекорд – найбільший ватерпольний м’яч у світі», – розповідає Galnet координатор акції Володимир Місяйло.

Додамо, що «Динамо» — чоловічий ватерпольний клуб зі Львова, заснований у 1949-му році. П’ятиразовий чемпіон, багаторазовий срібний і бронзовий призер чемпіонату України. Семиразовий володар Кубка України.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини