Гройсман представив команду, з якою піде на вибори

На з’їзді політичної партії “Українська стратегія Гройсмана” представлено першу десятку тих, хто піде на позачергові парламентські вибори від цієї політсили.

Це зробив чинний Прем’єр-міністр та лідер партії Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, до команди Гройсмана увійшли: міністр освіти і науки Лілія Гриневич, перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, міністр культури Євген Нищук, міністр юстиції Павло Петренко, чинні народні депутати Віктор Єленський і Андрій Тетерук (обидва з фракції “Народного фронту”), секретар Вінницької міськради Павло Яблонський, колишній заступник глави Адміністрації Президента Сергій Марченко.

“Наше завдання – забезпечити стабільність і економічне зростання на рівні 5-7%. Це те, що відчують люди. Треба реінвестувати в якість життя громадян – забезпечити високий рівень освіти, доступ до якісної медицини. Маємо підтримувати громади”, – наголосив Гройсман.









Він підкреслив, що в Україні живе 45 мільйонів прекрасних людей, і кожен має себе реалізувати. “Для цього потрібно приймати швидкі та ефективні рішення. І зараз той момент, коли ми можемо це робити”, – підкреслив політик.
За словами Гройсмана, він мусить завершити те, що розпочав на посаді глави уряду, захистити те, що вже зроблено і має позитивний ефект. У цьому зв’язку він підкреслив, що його мета – сильна економічна модель для держави.
На партійному з’їзді зареєструвалися 200 делегатів.
“Українська стратегія Гройсмана” – це центристська партія, яку, за словами представників політсили, фінансують різні люди.
У політичній силі наголошують на тому, що дотримуються принципів гендерної рівності.
Фото: Укрінформ

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини