Заклад, що більш ніж 100 років годує відвідувачів!

Мало хто знає, що ресторанна культура Львова має давню історію та традицію, а деякі заклади так само гостинно відчиняли свої двері кількасот років тому.

Кафе-піцерія мережі «Велика Тарілка» стала улюбленим місцем харчування та відпочинку для багатьох львів’ян та гостей міста.

За археологічними даними кам’яниця стоїть на місті вежі Бастея i датована XV–XVI століттям. Споруду було зведено у 1913 році на замовлення Адольфа Левіна та використовувався як прибутковий будинок. Оздобленням фасаду займався Зигмунт Курчинський.

Фото: з Мережі

У 1927 році в будинку було бюро продажів автомобілів та кафе “Морозиво”, куди всі львів’яни ходили на запашну каву  або посмакувати лікером “Старий ринок”.

В радянські часи тут було кафе «Старий Львів», зараз – магазин зброї «Мисливець» та ресторація «Велика тарілка», а з 2011р запрацювало ще й підвальне приміщення, де розмістився атмосферний Coasters PUB.

Фото: Велика Тарілка

Мережа ресторанів «Велика Тарілка» розпочала свою діяльність 10 років тому, та за цей час, міцно закріпила за собою асоціації із відмінним сервісом, різноманіттям смачних страв та запальними вечірками. Нещодавно, власники мережі вирішили оновити інтер’єр закладу на Валовій 13 та, на своє здивування, під час ремонтних робіт, виявили фрески із зображенням старого Львова.

Фото: Велика Тарілка

Малюнки розповідають про Львів кілька століть тому, зображуючи кам`яницю на місці вежі Бастея – колишніх оборонних валів ХV – XVI століть.Така знахідка стала поштовхом до вивчення історії будинку на Валовій та, очевидно, визначила «долю» оновленої «Великої тарілки», адже, як з’ясувалось, на цьому місці готують їжу вже понад 100 років!

Фото: Велика Тарілка

Тому заклад набув Львівського стилю – було відреставровано стару картину, з’явилися львівські ліхтарі, оновлене меню львівського формату та додалися нові розписи – картини на стінах закладу.

Фото: Велика Тарілка

Серед буденності та побуту – найважливіше знаходити час для відпочинку, зустрічі з друзями, рідними, побачення з коханими. Це миті, коли наливають освіжаюче холодне пиво, на грилі смажать відбірне м’ясо, а кавовий апарат уже зготував чорну запашну каву. Це час футбольного азарту: безтурботності, драйву та емоційності. Хвилини, коли ми дозволяємо собі бути щасливими. Без зайвих запитань, з тими, хто вміє цінувати смак та спілкування .

У Coasters PUB прагнуть досягнути майстерності у справі, яку люблять, аби подарувати вам цих кілька годин “безхмарного” релаксу.

Фото: Велика Тарілка

Колекція костерів під пиво налічує понад 3000 одиниць! А 12 видів розливного пива зможуть задовільнити найвибагливішого гурмана!

Соковиті стейки з грилю, караоке та неодмінно – ваш настрій!  Все, що потрібно – завітати на Валову 13 у оновлений паб від Big Plate / Велика Тарілка – Coasters PUB. Заклад працює для Вас – Цілодобово.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини