Порошенко не хоче бути депутатом, він стане “батьком нації”, – депутати

П’ятий президент Петро Порошенко очолить список своєї оновленої партії “Європейська солідарність”, але, за словами його партійців, має стати не депутатом, а “батьком нації”.

Про це повідомляє “Українська правда”.

Наразі невідомо, хто саме піде по списку партії на вибори.

За словами працівників штабу Порошенка, екс-президент особисто відповідає за формування списку, сам веде усі переговори, і якщо якийсь список партії наразі і є, то про його вміст знає тільки Петро Олексійович.

При цьому, за даними УП, Порошенко очолить список своєї оновленої партії, але майже на 100% депутатом не стане. Його оточенню начебто таки вдалося переконати його, що після президентської висоти натискання кнопочки в парламенті – це не його рівень.

“Порошенко очолить партію, але має стати не депутатом, а батьком нації. Щось на зразок Качинського в Польщі, який жодних посад не займає, але насправді має найбільший авторитет і вплив”, – пояснюють в оточенні Порошенка.

“Це буде відсотків 80% зовсім нових людей. От побачите. Я сам сидів у штабі і писав свою програму для праймеріз. Зараз чекаю, чи підтримають мене”, – зізнався під час з’їзду в розмові з УП глава фракції БПП у парламенті Артур Герасимов.

Повідомляється, що наразі екс-президент вимушено чи за покликом серця змінює “візуальний ряд” своєї партії, починаючи з назви і закінчуючи людьми в перших лавах.

Повідомляється, що наразі його штаб, його канали і команди на місцях уже працюють.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини