Вакарчук: Верховна Рада повинна перестати бути приватною армією олігархів

вакарчук

Повністю змінити правила української політики, “цинічні і нелюдські” – це єдиний шанс на реалізацію позитивних змін у країні.

Таку думку висловив Святослав Вакарчук, лідер партії “Голос” і музикант, в ефірі програми “Право на владу” у ніч на 31 травня – пише 24 канал

Крім цього, Вакарчук озвучив свою позицію щодо важливих суспільних проблем.

Україна і НАТО

– Україні потрібна своя сильна армія, здатна захистити країну. Але мудро об’єднуватися з сильними. НАТО допоможе Україні протистояти Росії, а також буде стимулом для розвитку.

Нові правила політики

– Я прийшов у парламент у 2007 році й побачив цинічні й нелюдські правила, якими керувалася Верховна Рада. Я відчував себе чужим. Але більше ми не хочемо грати за старими правилами. Стара політика повинна бути знищена. І це єдиний шанс на позитивні зміни.

Проти приватної Ради

– Верховна Рада повинна перестати бути приватною армією олігархів. Депутати обманюють виборців і працюють зовсім не на їхні інтереси. Нові правила – це у першу чергу відсутність подвійних стандартів.

Контроль президента

– Слід припинити сліпо вірити у кожного нового президента. Президента треба зробити підзвітним народу. Ми йому бажаємо успіху, звісно, але якщо він буде робити речі, які не відповідають його обіцянкам – ми будемо змушувати його відповідати перед виборцями.

Нам важливо змінювати країну там, де це допоможе простим людям. І всі люди зараз просто благають зробити країну кращою. І я відчуваю відповідальність. Я занадто довго чекав. Ми всі занадто довго чекали,
– підсумував Вакарчук.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини