Вперше на Львівській оперній сцені не професійні актори, а відомі архітектори

Що спільного між кращими архітекторами Львова та Оперним театром, а також як до цього причетне відкриття оновленого магазину АГРОМАТ? 

27 травня на сцені Львівської Національної Опери силами корпоративного театру АГРОМАТ, за участю відомого Юліана Чаплінського та інших архітекторів Львова відбулася вистава «Шалений день або Весілля Фігаро» за п’єсою П. Бомарше. Таким чином АГРОМАТ презентував відкриття оновленого магазину на Городницькій, 47.

фото: АГРОМАТ
Це була дійсно неймовірна подія, де багато разів доречно слово «вперше». Вперше в Україні відбувся аматорський спектакль на сцені Львівського Національного Академічного театру опери та балету. Вперше в корпоративній історії до участі у виставі долучилися представники компанії АГРОМАТ з Києва та львівські архітектори, які, до речі, теж вперше вийшли на сцену у якості артистів драми.
фото: АГРОМАТ

До такої події АГРОМАТ йшов три роки. Саме тоді було прийняте рішення створити корпоративний театр. Ідею підтримали засновники компанії, а до кастингу долучилися усі бажаючи співробітники, не зважаючи на посади, серед них обрали талановитих акторів-аматорів. Комедія Бомарше – вже третя вистава театру АГРОМАТ, але вперше на сцені зустрілися актори з різних міст. Генеральний директор компанії Сергій Войтенко зазначив: «Стандартних компаній, які продають усе гарно та якісно – багато, а таких, що продають з душею, які продають емоції – дуже мало. Тому ми вирішили розпочати ребрендинг у Львові з вистави на сцені львівської Опери».

фото: АГРОМАТ

Виставу поставив постійний режисер корпоративного театру Олександр Матузко, над хореографією працювала Руслана Ліхачова. Головні ролі виконували співробітники компанії АГРОМАТ. Пан Юліан Чаплінський був запрошений на роль садівника Антоніо. Його виконання, особливо вокал ( головний архітектор міста заспівав на сцені арію Фігаро), викликали у присутніх в залі архітекторів та дизайнерів щирі оплески та оклики «Браво!». Також самовіддано грали на сцені львів’яни Роман Романець, Оксана та Мар’ян Шумелди. Для спільних репетицій вони приїздили до Києва, а потім три дні поспіль репетирували у Львові.

фото: АГРОМАТ

Щодо присутніх у залі – вони не могли повірити, що на сцені немає жодного професіонала – так все було яскраво, емоційно, живо. Просто багата талантами наша країна, і така подія дає можливість людям здійснити свої мрії та реалізувати здібності.

фото: АГРОМАТ

Довідка:
АГРОМАТ – найбільший український імпортер керамічної плитки, сантехніки, дизайнерських меблів та освітлення для ванних кімнат і всього будинку. Мережа нараховує 18 магазинів по Україні. Найбільший спеціалізований комплекс в Європі з продажу плитки та сантехніки, площею 16 000 кв.м, знаходиться у Києві.

Магазини у Львові:
вул. Городницька, 47;
вул. Б. Хмельницького, 11;
вул. Грабовського, 11.

http://www.agromat.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини