“У 14 я мріяла мати його автограф. Зараз мені 35. І я хочу одного…” – Яніна Соколова про Святослва Вакарчука

Українська журналістка Яніна Соколова публічно запросила Святослава Вакарчука на інтерв’ю, пригадавши юнацькі роки, коли вона фанатіла він гурту Океан Ельзи:

“Мені 14. Запоріжжя. Спорткомплекс «Юність». На фасаді будівлі афіша : Океан Ельзи.

Я місяць ходжу займатися у спорт зал при цьому комплексі, бо він примикає до гримерок, де буде перевдягатися ВІН.

День ч настає. Я у лосинах і топі(а у 14 у мене був вже 3 розмір грудей, тому шанси привернути увагу різних тіл, а рідко душ я мала високі) чергую на сходах.

Він входить, волосся назад(тоді було довге зачєм-то), на шиї якась фенічка з дерева( я собі потім теж таку купила з глини зачєм-то) і поспіхом піднімається сходами до гримерки.

Я за ним. З переляку кричу «В’ячеслав», потім оговтуюся і настігаю жертву всовуючи йому до рук маркер і папір.Потім років так з 3 зберігаю папір А4 з автографом під склом на письмовому столі.
Показую всім, хто приходить у гості. Даю потримати тільки самим охайним…

Позавчора він набрав мене і тремтячим голосом сказав що вражений моєю сміливістю і все таке, що мене любить( тут був мікро інфаркт), обіймає і… що що, дітки? Прально: що все буде добре для кожного з нас.
Потім я томно кажу що дякую за дзвінок , зробивши вигляд що «вабщє мені все це нє важно», кладу трубку і продовжую їсти карбонару.

У 14 я мріяла мати його автограф.

Зараз мені 35. І я хочу одного…

Щоб він оце як на цьому фото прийшов на інтерв’ю з

ОТАКОЮ РОЗХРИСТАНОЮ СОРОЧКОЮ!!!

Бо тоді я буду абсолютно точно впевнена, що ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ для всієї знімальної групи Рандеву з Яніною Соколовою і для кожного з Вас.”

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини