Леонід Кравчук: “Пора починати прямі переговори між Україною і Росією”

Перший Президент України Леонід Кравчук під час ефіру ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна» заявив, що нашій країні треба якнайшвидше відновити прямі переговори з країною-агресором Російською Федерацією.

Колишній глава держави висловив слова впевненості, що Києву від Москви необхідні «нормальні відносини», які будуть базуватися на міжнародному праві, а не «братство» і «дружба».

Кравчук зазначив, що без прямого діалогу між Україною і Росією неможливо досягти цього. «Відносно світу, то після поновлення мінського формату першим кроком має стати діалог з Росією». В цей же час він дав пораду офіційному Києву «не боятися» розмовляти безпосередньо з агресором.

Колишній президент України констатував: «Коли люди говорять – гармати мовчать». На думку Леоніда Кравчука, настрої в політикумі України про максимальність віддалення від Росії є помилковими, адже наша країна і РФ має більше двох тисяч кілометрів спільного кордону. Саме цей факт, на думку Леоніда Кравчука, не дає можливості повністю розірвати відносини.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини