“Гурт «Антитіла» зібрав у Львові свій перший стадіон”

Популярний український гурт “Антитіла”, який здивував вибором зіркового гостя свого туру, у суботу, 25 травня, представив перше концертне шоу туру Hello, зібравши на стадіоні “Арена Львів” близько двадцяти тисяч прихильників – пише ТСН

Антитіла_1прес-служба гурту “Антитіла”

Підготовка до стадіонного туру тривала майже два роки, адже після фінального концерту попереднього туру “Сонце” музиканти одразу почали планувати, а згодом і активно втілювати в життя ідею стадіонного туру. Тепер можна впевнено сказати, що їм вдалося здивувати своїх прихильників.

Концертне шоу Hello, режисерами якого виступили “Антитіла” та Анна Обоянська – це новий формат концертів гурту, що вже вразив львів‘ян масштабами сценічної конструкції, розмірами екранів, кількістю світлового обладнання. Незмінними залишилися пісні, якісний живий звук, енергетика музикантів, а також відверті слова фронтмена Тараса Тополі зі сцени.

Антитіла_2прес-служба гурту “Антитіла”

Фанати гурту отримали якісне live-show з візуальними та графічними ефектами, що повністю занурювали в атмосферу пісень, окрім того музиканти провели візуальний тур 10-річною історією групи. Завдяки технічному партнеру туру, компанії PR Music, “Антитіла” перші в Україні презентували на концерті найсучасніше звукове та світлове обладнання, яке посідає позицію лідера в світі у своєму сегменті.

Антитіла_3прес-служба гурту “Антитіла”

Концертну програму вечора відкрили спеціальні музичні гості – відомий рок гурт з Польщі CHEMIA та талановитий український артист MELOVIN.

Антитіла_7прес-служба гурту “Антитіла”
CHEMIA

Антитіла_6прес-служба гурту “Антитіла”
MELOVIN.

На сцені музиканти радували шанувальників своїми піснями близько двох з половиною годин, які презентували новий альбом Hello. Окрім вже відомих хітів TDME, “Вірила”, “Лови момент”, LEGO, гурт виконав й  інші пісні з нової платівки, а також зіграв хіти з попередніх альбомів.

View this post on Instagram

Первый концерт @antytila_official , который я посетил, был в сидячем зале Днепропетровской филармонии и там было около 400 человек. Время шло, их музыка знакомила меня со многими интересными людьми. С некоторыми из них мы объединены теперь уже не только общими интересами в музыке, а и общим делом связанным с группой. Однажды, на съемках одной тв программы, кто-то то из ребят сказал нам: «доберёмся до стадионов и первые ряды будут ваши» И вот, 25 мая. Арена Львов. Альбом "Hello" разрывает стадион, а первые ряды таки наши! #антитіла #hello #турhello2019

A post shared by Вадим (@_varakuta) on

“Історична для нас подія. Це табуни мурах по тілу від стадіонного хору, коли разом з тобою, і часто замість тебе, люди співають пісні. Це неймовірне усвідомлення того, що для цих десятків тисяч людей наша музика має значення і займає важливе місце у житті. Я бачив дуже багато родин із малечею на трибунах, я бачив дітей і підлітків, які співали слова всіх пісень. А ще половину концерту і фан-зона, і трибуни шалено танцювали і стрибали. Іноді я навіть переживав за безпеку”, – зауважив фронтмен гурту Тарас Тополя.

Антитіла_4

прес-служба гурту “Антитіла”

Також музикант розповів, що концерт був під загрозою зриву через матч збірної України.

“Нюанс ще й  в тому, що сам концерт на “Арена Львів”  був під загрозою зриву, ми про це не говорили, але дехто вважав, що спорт і футбольний матч на новому газоні стадіону важливіший за музику. Але, на щастя, все вдалося владнати, і ми змогли відстояти концерт, хоча й пішли на обмеження щодо половини стадіону, мінімізувавши загрози для газону і майбутнього матчу збірної України. В результаті все відбулося, і ми ще раз переконалися, що для тисяч людей “Антитіла” – більше ніж музика”- поділився враженнями Тополя.

Антитіла
instagram.com/antytila_official

Зауважимо, стадіонний тур у підтримку альбому Hello відбудеться у п’яти містах України. Відчути атмосферу концертного шоу зовсім скоро зможуть глядачі інших міст: 7 червня у Харкові, 15 червня у Полтаві, на День Незалежності в Одесі та 17 листопада у Києві.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини