У львівському кафе можна випити зеленого чаю з портретом Зеленського

Третій день у львівській кав’ярні Grand Cafe Leopolis, розташованій у міській Ратуші, клієнтам подають зелений чай у пакетиках з портретом обраного президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Львівська мануфактура новин

«Вчора були у справах у міській раді. Зайшли у кафе, що всередині Ратуші. Собі замовив каву, для дружини просив принести найкращий зелений чай. Дуже здивувалися, коли на пакетику побачили Володимира Зеленського. Він там такий кумедний. З дружиною почали реготати. Пригадали, що останній раз так веселилися, коли купили коврик з портретом Путіна – об нього вдома витирали ноги», – розповідає LMN львівський підприємець Юрій Семерак.

Львівська кав’ярня Grand Cafe Leopolis належить Холдингу емоцій “!Фест”, який у 2007 році заснували Андрій Худо, Юрко Назарук та Дмитро Герасімов. Першим їх проектом був ресторан «Криївка». Аби туди потрапити, при вході відвідувачі мали сказати пароль. Часто працівники Холдингу у життя втілюють креативні ідеї.

«Цього разу вирішили пожартувати – подаємо зелений чай з портретом нового Президента. У пакетиках – чай вищого сорту, дуже смачний. Володимир Зеленський любить жарти, нашим відвідувачам теж таке сподобалося – люди сміються. Поки не отримували негативних відгуків, – каже LMN представниця компанії «!Fest» Оксана Ємець. – Портрет Президента не вплинув на ціну чаю. Він, як і без портрету, коштує 48 гривень».

У львівському кафе можна випити зеленого чаю з портретом Зеленського

Фото:«!Fest»

Юлія Швидко

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини