Садовий висунув вимоги до президента Зеленського

садовий

Львівський міський голова Андрій Садовий озвучив, на які дії чекає від новообраного президента України Володимира Зеленського.

В ефірі програми “Право на владу” Садовий сказав, що насамперед очікує на розумні призначення на ключові посади в країні – пише 24 канал

Я насамперед хочу, щоб Володимир Зеленський номінував адекватну людину на посаду генерального прокурора, керівника СБУ, щоб Грановський, Березенко, Кононенко, Розенблат не ходили по шикарних ресторанах, а ходили на допити до слідчих,
– заявив Андрій Садовий.

Він пояснив, якщо почати боротьбу з політичною корупцією, а людей причетних до цього  ув’язнити, то люди поважатимуть такого президента.

“Добра влада та – яка не заважає людям. Люди самі все зроблять. В нас сьогодні є громада  та малесенька купка людей, а між ними – прірва. Вистачає виживати, люди хочуть жити”, – наголосив політик.

Садовий додав, що хотів, аби Володимир Зеленський мав успіх.

“Але, якщо він щось буде робити не так, то наша твердість буде, як ніколи. Зеленський отримав вотум довіри від українських громадян, а це є найбільшою валютою”, – констатував мер Львова.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини