Вчинок справжнього головнокомандувача ЗСУ (відео)

Днями відбувся прощальний візит Петра Порошенка як Президента і Верховного головнокомандувача, він дякував Армії, солдатам, офіцерам за їх високе служіння Україні і народу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:

“На Донеччині вшанував пам’ять загиблих у 2014 році оборонців 10-го блок-посту.

На цьому місці в степах Донеччини у боротьбі з російським агресором Україна втратила перших сімох своїх синів. Вічна пам’ять героям!

За п’ять років я здійснив майже сорок робочих поїздок на Схід, із них на передову – 26. Востаннє це сталося позавчора, і це для мене було, повірте, дуже зворушливе відрядження. Вкотре відчув і зараз відчуваю гордість за те, що мав честь бути Верховним Головнокомандувачем таких воїнів. Втім, всі ми, українці, пишаємося своєю армією.

Ще раз дякую українським військовослужбовцям за мужність у захисті країни від російської агресії. А стверджувати, ніби це громадянська війна так само цинічно, як, для прикладу говорити про те, ніби в сорокові роки в Росії був внутрішній конфлікт, а Гітлер лише допомагав армії Власова чи козачкам Краснова. Це порівняння не сам придумав, запозичив лише із соціальних мереж.”

https://youtu.be/g_3boVsJN2U

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини