Українські дзюдоїсти везуть з Європи 11 медалей

Відразу на двох турнірах європейського масштабу тріумфували спортсмени з України. Чотири золотих, одну срібну та шість бронзових медалей вибороли наші дзюдоїсти – пише Український інтерес

На Кубку Європи (Senior European Cup), який відбувся у столиці Боснії і Герцеговини Сараєві, нагородами відзначилися Антон Савицький і Данило Гуцол. Перший здобув “золото” у ваговій категорії до 100 кг, перемігши фіна Яакко Аллі. Гуцол отримав “бронзу” у цій же категорії, поборовши шведа Еміля Маттссона.

Яакко Аллі, Антон Савицький, Азамат Сітімов, Данило Гуцол. Фото: Федерація дзюдо України

Отже, запоріжець Данило Гуцол та киянин Антон Савицький визначали, хто з них посяде єдине вакатне місце у складі збірної команди у ваговій категорії до 100 кг для участі у ІІ Європейських іграх, які відбудуться у травні цього року у Мінську.

 

Дев’ять медалей здобула кадетська збірна Кубка Європи U18, який відбувався у румунському містечку Клуж-Напока. У медальному заліку – Україна на другій сходинці, а серед юнаків – очолила список кращих команд Кубка Європи.

Фото: Федерація дзюдо України

Усього на татамі вийшли 563 учасника з 28 країн світу. Переможцями у своїх категоріях стали Микита Голобородько (50 кг), Сергій Неботов (66 кг), Тимур Валєєв (81 кг) – чемпіони на головному фото.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини