Оксана Муха побувала у квартирі, яку їй подарували після перемоги на “Голосі країни-9” (фото)

Переможниця вокального проекту “Голос країни-9” Оксана Муха виграла розкішну квартиру в Києві. Днями співачка вперше оглянула свою нерухомість та поділилась враженнями від житла.

Як повідомляє Телеканал новин 24, із посиланням на 1+1, після грандіозного фіналу “Голосу країни-9” Оксана Муха отримала у подарунок 3-кімнатну квартиру в столиці. Не минуло й місяця, як артистку запросили на оглядини її нового житла.

Під час спілкування з представниками комплексу Оксана Муха зізналась, що хотіла б зробити у новому помешканні власну міні-студію. Така ідея настільки сподобалась спонсору “Голосу країни-9”, що для львів’янки приготували сюрприз: замість 3-кімнатного помешкання вона отримала двоповерховий пентхаус.

“Я була дуже щаслива, адже тобі дарують таку можливість – мати житло в Києві. І коли мені сказали, що замість 3-кімнатної квартири подарують двоповерховий пентхаус на останньому поверсі з величезною терасою та прекрасним краєвидом, я навіть не могла повністю повірити у все, що зі мною відбувається. Це той випадок, коли ти чекаєш одне, а тобі неочікувано дарують набагато більше. Це дуже приємно”, – розповіла Оксана Муха.

Співачка зізналась, що вже має кілька ідей, які б хотіла реалізувати в новому помешканні. Зокрема, за словами Оксани Мухи, другий поверх буде її своєрідним творчим куточком.

“Я вже встигла спланувати, що з другого поверху зроблю собі творчий куточок, де буде місце для запису вокалу, де стоятимуть музичні інструменти і буде зона для відпочинку й обговорення музичних ідей. Це буде повністю творчий майданчик, і для мене це велике щастя. Якщо днями я ще не була певна, коли зможу переїхати до Києва, то зараз вже скоріше хочу, аби все відбулося якнайшвидше. Але, звісно, потрібен час, тому все йтиме так, як потрібно, бо переїзд неминучий. Це буде дуже вчасно для моєї родини”, – додала Оксана Муха.

Фото: 1+1

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини