MOYO відкриває перший оновлений магазин у Львові

У самому центрі Львова почав роботу магазин техніки та електроніки нового формату

Купувати техніку і електроніку у Львові стало простіше і приємніше. У самому центрі міста, по вул. Міцкевича, 8, почав роботу магазин MOYO нового формату. Тепер львів’яни та гості міста можуть з комфортом і грамотною консультацією обрати новітні гаджети, електроніку і побутову техніку.

MOYO
фото: MOYO

Магазини MOYO нового формату почали відкриватися з осені минулого року. У компанії їх оформлення характеризують чотирма словами: «швидкість, комфорт, зручність та довіра». Покупці позитивно оцінили оновлення столичних магазинів і тепер торгові точки в новому форматі відкриваються в регіонах.

MOYO
фото: MOYO

Нові магазини мають чітке зонування, що спрощує пошук потрібної техніки, а самих товарів у торговій точці після реформатування стає значно більше. Таким чином покупці практично завжди зможуть знайти те, що їм потрібно, а якщо певного товару або колірного рішення не виявиться в наявності – консультанти допоможуть оформити адресне замовлення, або оперативно доставлять техніку зі складу на магазин. Крім того, в оновленій торговій точці знаходиться стійка pick-up, на якій можна оперативно отримати замовлення, оформлені через сайт moyo.ua.

MOYO
фото: MOYO

«Ми провели колосальну роботу в пошуку кращих світових напрацювань у рітейлі, створивши особливий формат, і впевнені, покупці гідно оцінять його. Кожен куточок нового магазину зонуваний, і знайомить з найсучаснішою технікою. Всі пристрої доступні для тестування, а наші консультанти допоможуть з налаштуванням і навчать використанню», – розповів CEO MOYO Андрій Барашенко.

MOYO
фото: MOYO

Магазин MOYO на Міцкевича, 8, вже працює в «бета-версії», а 4 травня відбудеться урочисте відкриття, в рамках якого всіх покупців чекають приємні бонуси, акції та подарунки.

MOYO
фото: MOYO

Про компанію
MOYO – мережа роздрібних магазинів техніки та електроніки. Перший магазин MOYO почав роботу в 2009 році, а сьогодні мережа налічує вже 45 торгових точок, розташованих в 26 містах по всій Україні. У магазинах MOYO і на сайті moyo.ua покупцеві пропонується широкий асортимент техніки та електроніки, велика та дрібна побутова техніка, дитячі товари, електротранспорт і багато іншого. MOYO – одна з небагатьох мереж, яка торгує виключно офіційною технікою з повним дотриманням українського законодавства, а також пропонує покупцям унікальний сервіс та послуги.

MOYO. Надійно. офіційно

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини