«Тут гарно, смачно і дешево»: The Washington Post радить відвідати Львів

Наприкінці квітня в американському виданні The Washington Post у розділі «Подорожі» з’явився матеріал журналістки Даніель Брафф про мандрівку Україною. Вона розповідає про Київ та Львів, зазначаючи, що у другому мандрівники знайдуть мистецтво, культуру і красу.

Про це повідомляє: Твоє Місто

«Це місто виглядає як олдскульний європейський напрямок, доповнений дорогами з бруківки, фестивалями класичної музики та гучними літературними заходами. Львів відомий мистецтвом і культурою», – пише авторка.

Водночас вона зазначає, що попри те, що Львів – мультикультурне місто, але відоме воно також і тим, що є центром націоналістичних рухів.

Журналістка радить відвідати площу Ринок з кольоровими фасадами її будинків, випити кави у Віденській кав’ярні та зробити кілька фото для iнстаграму на книжковій барахолці біля пам’ятника першодрукарю Іванові Федорову. Окремо вона наголошує на їжі в місті – від традиційних до хіпстерських закладів.

Також Даніель Брафф говорить, що Львів, як і Україна загалом, наразі дуже дешеве місце для туристів. Вона каже, що вечеря в місті коштуватиме близько 4 доларів, а ночівля в хорошому готелі – близько 70 доларів за ніч.

Нагадаємо, Львів увійшов у топ-10 міст світу за економічною ефективністю.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини