“Доведеться вносити зміни до Конституції України…” – Борислав Береза про ініціативу Путніа

Політик та народний депутат Борислав Береза на своїй сторінці у Facebook запропонував внести зміни до Конституції України у відповідь на ініціативу Володимира Путіна роздавати громадянство РФ українцям:

“Прочитав про те, що Путін зібрався роздавати громадянство РФ для всіх громадян України.

Попереджений значить озброєний. Мабуть доведеться вносити зміни до Конституції України. Всього одну статтю, суть якої говорить про те, що отримання російського громадянства автоматично позбавляє його носія українського громадянства. А що робити? Україна зобов’язана захищатися. І в правовому полі теж. Паралельно потрібен візовий режим з РФ. Але вже, як необхідність. І максимальний термін перебування росіян в Україні повинен дорівнювати 14 дням на рік. Загалом треба зробити максимально некомфортно життя тих, хто хоче паспортину з двоголовою куркою. Є громадянство Росії – забудь про пенсії, пільги, отримай додаткові податки на всю власність і тд. Голоси за це в ВР будуть. Але реагувати необхідно швидко. Складні часи – непрості рішення. А всім, хто з-за кордону висловить свою глибоку заклопотаність тим, що буде робити Україна, можна порекомендувати звернутися до Путіна. Він з 2014 року плює на всю європейську глибоку заклопотаність і щире занепокоєння з приводу анексії Криму та окупації Донбасу.

Але реагувати нам треба.”

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини