“І які тоді б були 75/25?”: як Вакарчук міг змінити хід виборів

Українська журналістка та кореспондентка Анастасія Кримова на своїй сторінці у Fscebook спробувала спрогнозувати, як би розвивався хід виборів Президента України, якби Святослав Вакарчук все таки висунув свою кандидатуру: 

“ЯК ВАКАРЧУК МІГ ЗМІНИТИ ХІД ВИБОРІВ
Лише уявіть, що співак, лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук все ж вирішив балотуватися.
З великою вірогідністю, він з Володимиром Зеленським вийшов в другий. Тенденцію з попитом на нові обличчя ми вже побачили.
І що тоді робити з ультиматумами Зеленського? Як він тоді б вів кампанію?) Здача аналізів стає не актуальною.
А з дебатами на Олімпійському взагалі вийшов би казус, бо з цієї парочки лише один збирав аншлаг на стадіоні 😉
Але якщо дебати на НСК Олімпійському все ж би відбулися, то уявіть: Зеленський не зміг би звинувачувати Вакарчука в розкраданнях, вимагати звільнення старів кадрів чи покарання винних, офшори, бізнес, сліпі трасти і всяке таке. Хіба що у слабкості, коли Вакарчук здав свій депутатський мандат.
І тут всі конфігурації б змінилися.
Вакарчук, по-перше, нокаутував Зеленського за його жарти. А з його вуст це звучало б вже інакже, ніж від Порошенка. А, по-друге, як заспівав би “Скільки нас?” на переповненому стадіоні, що Зеленський, піджавши хвіст, втік. І які тоді б були 75/25? 🙂
Але ніт. Це лише мої мрії…”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини