Княжицький: Ніякий Вілкул чи прес-служба не зможуть заблокувати Закон про мову

Один з розробників Закону про мови народний депутат Микола Княжицький заспокоїв свідомих співгромадян, що, ані подання Вілкула, ані погрози перегляду від команди Володимира Зеленського не зможуть заблокувати підписання спікером ВР та чинним Президентом доленосного документу. І принагідно привітав усіх з перемогою, яких і надалі буде багато.

Про це він написав на своїй Фейсбук-сторінці, повідомляє ZIK

«Ну, по-перше ніякий Вілкул підписання закону про мову не заблокує і ніяка прес-служба не перегляне. Це щоб усіх заспокоїти. З перемогою!! Їх буде багато!», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати прийняли у другому читанні та в цілому «мовний» закон, після двох місяців роботи над документом.

Проект Закону про забезпечення функціонування української мови як державної № 5670-д під час пленарного засідання ВРУ підтримали 278 обранців.

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Олександр Вілкул заявив, що заблокував підписання закону про мову. За його словами, ніхто наразі не може підписати цей закон, бо він разом з Вадимом Новинським подав у Верховну Раду постанову, яка блокує підписання закону про мову, який щойно ухвалив парламент.

Майбутній Президент України Володимир Зеленський прокоментував ухвалення так званого «мовного закону» і пообіцяв проаналізувати його після інавгурації.

Ну,по -перше ніякий Вілкул підписання закону про мову не заблокує і ніяка прес-служба не перегляне. Це щоб усіх заспокоїти))). З перемогою!! Їх буде багато!)

Gepostet von Mykola Kniazhytsky am Donnerstag, 25. April 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини