Зеленському порадили зробити Порошенка міністром закордонних справ

Майбутній президент Володимир Зеленський міг би призначити чинного главу держави Петра Порошенкаміністром закордонних справ. Про це у Facebook написав блогер Сергій Іванов.

Про це повідомляє gazeta.ua

“Вітатиму активне залучення Петра Порошенка до сфери міжнародної політики України, у т. ч. його призначення на посаду міністра закордонних справ. Чому ні? Людина досягла очевидних успіхів у цій сфері, сама галузь не є потенційно корупціогенною, тобто навряд зацікавить КононенкаСвинарчука та інших персон, які знищили перспективи його другого президентського терміну”, — зауважив блогер.

“Або Олександра Турчинова — до сфери нацбезпеки, оскільки він 5 років цілодобово жив цим, а екзистенційний жах, який він наводить на окупантів із колаборантами, говорить сам за себе.

Попри критику, я б не радив прощатися з Уляною СупрунВолодимиром Омеляном та іншими чиновниками, які мають позитивний досвід здійснення реформ”, — додав Іванов.

“Головне — пам’ятати про реперні точкі, які, до речі, дуже чітко визначив на Безпековому форумі Арсеній Яценюк, потенціал якого має бути використаний новою владою. Це незалежність і територіальна цілісність, ЄС і НАТО, справедливість і економічний успіх”, — також заявив блогер.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини